Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 14/11/2015. Fecioarelor, lăsaţi garda jos şi ascultaţi ce spun ceilalţi!

Berbecii vor fi astăzi surprinşi de persoane pe care le credeau introvertite. Indicat ar fi să se implice în proiectele interesante pe care acestea le expun, va ieşi ceva frumos.

Vezi și

 Berbecii vor fi astăzi surprinşi de persoane pe care le credeau introvertite. Indicat ar fi să se implice în proiectele interesante pe care acestea le expun, va ieşi ceva frumos.

Voi taurilor căutaţi ceva care să vă pasioneze cu adevărat. Nu trebuie decât să vă uitaţi în jur la ce hobby-uri, interese şi credinţe au ceilalţi, vă vor inspira.

Gemenii trebuie să facă un bilanâ al stării lor fizice şi emoţionale şi să se asigure că fac suficient de mult sport. Nu face bine doar corpului, ci şi sufletului.

Aveţi grijă cum vă exprimaţi astăzi, racilor, nu vă ajută deloc să plângeţi în faţa celorlalţi. Rămâneţi calmi şi relaxaţi, scoateţi faţa zâmbăreaţă şi folosiţi-vă de ea.

Introspecţie astăzi în viaţa leilor. Vor analiza atent unde sunt şi încotro se îndreaptă. Atenţie la conversaţiile emoţionale, încercaţi să desluşiţi sensul ascuns al acestora.

Fecioarelor, lăsaţi garda jos şi ascultaţi ce spun ceilalţi, dar fără a sta în defensivă, ce spun ei are sens. Sunteţi destul de înţelepţi pentru a asculta un sfat înţelept.

Provocări psihice astăzi pentru balanţe. Amintiţi-vă că aveţi multă forţă interioară chiar dacă trebuie să mergeţi mai adânc să o găsiţi.Nu renuntaţi la ceea ce vă doriţi.

Tic-tac, presiune şi deadline-urile pentru săgetători. Nu vă ruşinaţi să cereţi ajutor, nu e momentul să fiţi plini de voi. Veţi fi surprinşi de bucuria cu care oamenii vă vor întinde o mânp.

Voi capricornii aveaţi nişte planuri de party pe care le-aţi tot amânat. Reveniţi la ele, prietenii voştri abia aşteaptă şi vor veni şi ei cu idei la care voi nu v-aţi gândit.

Chiar dacă nu înţelegeţi toate sentimentele profunde, nu le ascundeţi, mai ales de persoana care le generează. Iesiţi la lumină şi arătaţi ce simtiţi chiar dacă e nerăbdare, furie sau bucurie.

O persoană care are putere asupra voastră, peştilor, va lua azi o decizie pe care o consideraţi proastă. Dar nu sunteţi în poziţia în care să obiectaţi. Muşcaţi-vă limba şi aveţi răbdare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 14/11/2015. Fecioarelor, lăsaţi garda jos şi ascultaţi ce spun ceilalţi!