Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15/11/2015. Gemenii vor face naveta între cluburile şi terasele din oraş

Taurilor, zâmbiţi! Daţi uitării lucrurile neplăcută şi concentraţi-vă pe cele care contează cu adevărat. E nevoie de practică pentru asta, dar puteţi începe de azi.

Vezi și

 Nu ştiu cum sunt ceilalţi nativi, dar Racii cu siguranţă nu vor face astăzi nicio investiţie. Au fost mâna largă toată săptămână aşa că azi se vor plictisi. Să vedem!

Dragi berbeci, nu ezitaţi. Ştiu, nu sunteţi ofiţerul de poliţie al lumii dar trebuie să vorbiţi când vedeţi o nedreptate.

Taurilor, zâmbiţi! Daţi uitării lucrurile neplăcută şi concentraţi-vă pe cele care contează cu adevărat. E nevoie de practică pentru asta, dar puteţi începe de azi.

Gemenii vor face naveta între cluburile şi terasele din oraş. Doar-doar vor reuşi să facă o cucerire. Din păcate se vor alege doar cu bătături la picioare.

Şi racii ar ieşi în seara asta în oraş. Dar cum nici nici un barman nu dă băutură pe râs vor rămâne tolăniţi în faţa televizorului.

Nu vă fie teamă să fiţi linguşitori ca să obţineţi ce vă doriţi astăzi, leilor. Doar asiguraţi-vă că ce spuneţi e bazat pe realitate, altfel nu vă atingeţi scopul.

Fecioarele sapă astăzi după informaţii. Se întâlnesc cu situaţii necunoscute şi trebuie să înveţe. Curiozitatea lor intelectuală va continua să-i ducă în locuri interesante

Un obiect material devine foarte important pentru balanţe. Nu e un gadget sau o bijuterie ci un obiect cu valoare sentimentală care îi va aduce aproape de cineva din trecutul lor amoros.

Unul dintre prieteni sau colegi v-a tot trimis diverse mesaje confuze, scorpionilor. Înainte să vă pierdeţi răbdarea gândiţi-vă că puteţi clarifica multe dacă puneţi întrebările corecte.

Dacă vă simţiţi posomorâţi şi capricioşi, săgetătorilor, căutaţi oamenii care pot echilibra acest tip de energie. Viaţa voastră e o călătorie dar ceilalţi vă pot ajuta să găsiţi zone de odihnă.

Contrar obişnuinţei capricornilor, astăzi vor să fie singuri. Decât să vă faceţi păreri greşite despre oameni, mai bine aşteptaţi până puteţi să îi vedeţi pe ceilalţi în mod obiectiv.

Vărsătorilor, ştiţi bine ce vă doriţi acum, ignoraţi mesajele negative din jur. E posibil ca ele să se nască din simplă invidie. În schimb bazaţi-vă pe forţa interioară care vă încurajează.

Aveţi dreptul să vă simţiţi şi revoltaţi dar nu deveniţi prea guralivi totuşi, peştilor. Nu toţi vor să ştie. Ţineţi cărţile la piept şi nu lăsaţi pe nimeni să ştie încă ce e în mintea voastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 15/11/2015. Gemenii vor face naveta între cluburile şi terasele din oraş