Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul Zilei, 22 aprilie 2017. Fecioarele vor să aibă un stil de viaţă sănătos

Berbecii vor avea o zi ca la carte. Vor rezolva tot ce-şi propun dimineaţa, iar restul zilei îl vor petrece alături de prieteni şi familie.

de Redactia Observator

la 22.04.2017 , 09:31

Berbecii vor avea o zi ca la carte. Vor rezolva tot ce-şi propun dimineaţa, iar restul zilei îl vor petrece alături de prieteni şi familie.

În schimb Taurii sunt neliniştiţi. Au o problemă care îi macină, iar astăzi vor cauta soluţii pentru a o rezolva.

Gemenilor le zboară gândul la vacanţa de vară. Vor să se asigure că excursia lor va decurge perfect, aşa că îşi fac deja planuri.

Vezi și

Racii simt nevoia să facă mişcare. Au trecut printr-o perioadă de sedentarism şi vor să facă sport pentru a se mai dezmorţi.

Pe acelaşi subiect

Nativii Leu doresc să-şi consolideze relaţia de cuplu. Dupa o perioadă furtunoasă, Cine ştie? Poate pleacă într-o scurtă escapada şi vor rezolva micile probleme.

Dupa atâtea delicatese de pe masa de Paşte, Fecioarele doresc să urmeze o dietă sănătoasă şi să scape de kilogramele în plus. Nu este exclus să apeleze la o dietă de detoxifiere.

Balanţele vor merge la un eveniment astăzi. Ar putea fi vorba de o aniversare, o nuntă sau o altă petrecere la care vor fi prezenţi alături de apropiaţi.

Scorpionii vor primi o invitaţie de la o cunoştinţă mai veche. Nu s-au mai văzut de mult timp, aşa că astăzi le vor face o vizită.

Săgetătorii îşi vor contura noi proiecte pentru vară. Doresc să-şi sporească veniturile şi lucrează la acest capitol.

Capricornii sunt nevoiţi să ia o decizie importantă în acest sfârşit de săptămână. Indicat ar fi să se relaxeze pentru a vedea lucrurile mai clar.

Vărsătorii doresc să facă o investiţie. Iar sâmbăta aceasta ar putea face rost de banii de care au nevoie.

Peştii vor face treburi casnice. Vor face curăţenie şi vor aduce mici îmbunătăţiri locuinţei pentru a avea parte de confortul necesar.

Acestea au fost previziunile astrale. Ne revedem în câteva minute la rubrica monden! 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul Zilei, 22 aprilie 2017. Fecioarele vor să aibă un stil de viaţă sănătos