Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul Zilei, 22 februarie 2017. Capricornii sunt foarte harnici astăzi

Berbecii vor avea o zi mai puţin încărcată decât în mod obişnuit.

de Redactia Observator

la 22.02.2017 , 09:11

Berbecii vor avea o zi mai puţin încărcată decât în mod obişnuit.

Berbecii vor avea o zi mai puţin încărcată decât în mod obişnuit şi chiar vor avea timp să iasă la un suc cu prietenii.

Taurii nu vor fi o companie tocmai plăcută în această zi. De vină sunt problemele financiare cu care se confruntă în ultima vreme.

Vezi și

Gemenii au de îndreptat nişte greşeli pe care le-au făcut la serviciu şi nimeni NU se va arăta interesat să le dea o mână de ajutor.

Pe acelaşi subiect

Şansa le surâde Racilor care vor reuşi să ducă la bun sfârşit un proiect început cu multă vreme în urmă.

Se anunţă o zi cam agitată pentru Lei!  Astăzi fac schimbări radicale pe plan sentimental, iar la prânz cunosc mai multe persoane importante, iar una dintre ele este posibil să le fure inima.

Nativii din Fecioară vor face investiţii profitabile dar NU se vor putea bucura. O problemă de sănătate le va strica dispoziţia.

Nici Balanţele nu se simt prea bine astăzi, dar o cafea sau un ceai le pot pune pe picioare. Ideal ar fi să evite discuţiile în contradictoriu şi să fie diplomate.

Este o zi liniştită pentru Scorpioni, favorabilă investiţilor şi întâlnirilor cu prietenii. Totuşi, nu trebuie să îşi neglijeze partenerul de viaţă.

Unele persoane vor încerca să profite de pe urma Săgetătorilor. Dacă nu vor fi atenţi, aceşti nativi ar putea intra în mari necazuri.

Capricornii sunt plini de energie şi au chef de muncă. Astăzi îşi vor impresiona şefii şi s-ar putea alege chiar şi cu o primă.

De câştiguri materiale vor avea parte şi Vărsătorii şi nici măcar nu vor fi nevoiţi să muncească pentru ele. Astăzi norocul este de partea lor.

Peştii sunt foarte aproape să termine un proiect început cu multă vreme în urmă. Până vor vedea rezultatele vor mai avea însă de aşteptat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul Zilei, 22 februarie 2017. Capricornii sunt foarte harnici astăzi