Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 26 decembrie 2016. Fecioarele se bucură de weekend-ul prelungit

Pentru Fecioare weekendul continuă. Nu au chef de muncă şi amână rezolvarea problemelor. Dar totuşi ar fi bine să nu lase pe mâine ce pot face astăzi.

Vezi și

Pentru Fecioare weekendul continuă. Nu au chef de muncă şi amână rezolvarea problemelor. Dar totuşi ar fi bine să nu lase pe mâine ce pot face astăzi.

După distracţie, a sosit momentul să vă întoarceţi la muncă Nativi Berbec! Aveţi forţe noi şi abia aşteptaţi să vă luptaţi pentru ascensiunea profesională!

Cupidon este pregătit să îşi trimită săgeţile către toţi nativii Taur care îi ies în cale. Iar pentru cei care sunt deja într-o relaţie se pregătesc…clopote de nuntă.

Gemenii fac faţă cu greu musafirilor. Ca întotdeauna vor ca totul să fie perfect. Iar dacă NU vor reuşi să ţină pasul NU trebuie decât să solicite ajutor.

Pe acelaşi subiect

Pentru nativii Rac, relaţiile sociale sunt foarte importante astăzi, aşa că hotărăsc să-şi petreacă timpul liber doar cu prietenii.

Leii dau dovadă de încăpăţânare maximă astăzi. Orice ai spune, nu ai dreptate, aşa că mai bine NU vă puneţi cu ei pentru a evita conflictele.

Pentru Fecioare weekendul continuă! Nu au chef de muncă şi amână rezolvarea problemelor. Dar totuşi ar fi bine să nu lase pe mâine ce pot face astăzi.

Balanţele cântăresc decizii importante, iar intuiţia le ajută să aleagă cele mai bune soluţii. Au succes atât în plan financiar cât şi în cel sentimental.

Scorpionii zâmbesc satisfăcuţi când văd că pe plan financiar lucrurile încep să meargă bine. Iată că eforturile din ultima vreme n-au fost în zadar.

Săgetătorii redescoperă astăzi o parte din trecut. Vor răsfoii albumele foto şi vor realiza cât de mult s-au schimbat lucrurile din viaţa lor.

Capricornii aleg să se răsfeţe. O zi doar pentru ei! La piscine, la spa, coafor sau manichiură, tot ce aleg le aduce multă relaxare.

Nu chiar totul trebuie să fie făcut de voi, Nativi Vărsători! Bucuraţi-vă de concediu şi lăsaţi planurile de la muncă pentru anul viitor!

Iar Peştii rezolvă toate problemele familiale în timpul zilei, astfel că pe seară îşi vor petrece timpul alături de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 26 decembrie 2016. Fecioarele se bucură de weekend-ul prelungit