Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 31 ianuarie: Berbecii dau dovadă astăzi de o încăpăţânare nejustificată

Leii vor lua în glumă cerinţele serioase ale şefilor şi au mari şanse să fie sancţionaţi. Balanţele vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Îndoielile lor se pot dovedi a fi unele întemeiate.

Vezi și

Leii vor lua în glumă cerinţele serioase ale şefilor şi au mari şanse să fie sancţionaţi. Balanţele vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Îndoielile lor se pot dovedi a fi unele întemeiate.​

Nativii din zodia Berbec le vor da ceva de furcă celor din anturaj din cauza încăpăţânării nejustificate. Nu vor renunţa cu una, cu două, la propriile idei, chiar dacă NU vor fi dintre cele mai bune.

Taurii vor avea o zi fructuoasă din punct de vedere financiar. Pe seară, se întrevăd şi ceva veşti bune legate de familie.

Gemenii NU se dau în lături de la muncă, chiar dacă programul pentru astăzi va fi unul dificil. Îşi vor face datoria cum vor şti ei mai bine.

Pe acelaşi subiect

Racii dau dovadă de înţelegere şi empatie, tocmai de aceea, compania lor va fi la mare căutare astăzi. Se anunţă o zi benefică la mai toate capitolele.

Leii vor lua în glumă cerinţele serioase ale şefilor, NU se vor implica în proiecte aşa cum ar trebui şi au mari şanse să se aleagă cu sancţiuni drastice.

Pentru Fecioare se poate ivi şansa de a încheia parteneriate importante pentru bugetul lor. Însă, ar fi indicat să analizeze situaţiile pentru a NU ieşi în pierdere.

Balanţele vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Îndoielile lor se pot dovedi a fi unele întemeiate.

Scorpionii NU vor accepta cu uşurinţă părerile celor din jur referitoare la deciziile profesionale. Din acest motiv, sunt posibile ceva conflicte.

Săgetătorii vor avea o zi cu succese profesionale şi veşti bune în plan familial.

Capricornilor le place să o facă pe şefii, se implică în discuţii care NU îi privesc şi riscă să fie chiar ei - ţapul ispăşitor. 

Vărsătorii se vor bucura de o zi relaxantă, fără bătăi de cap şi, pe deasupra, şi cu spor la bani.

Peştii vor întâmpina obstacole în proiectele de la serviciu, NU le va fi uşor să le depăşească, dar vor avea sorţi de izbândă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 31 ianuarie: Berbecii dau dovadă astăzi de o încăpăţânare nejustificată