Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 8 iunie 2017

Berbecii au posibilitatea să ia decizii importante în privinţa relaţiilor astăzi. Spre seară primesc un cadou care îi va bucura nespus. 

de Redactia Observator

la 08.06.2017 , 08:38

Horoscopul zilei: 8 iunie 2017

Berbecii au posibilitatea să ia decizii importante în privinţa relaţiilor astăzi. Spre seară primesc un cadou care îi va bucura nespus. 

Taurii traversează o perioadă dificilă cu multe probleme de rezolvat.O persoană mai în vârstă pe care o vor cunoaşte astăzi le va da câteva sfaturi bune. 

Începeţi noi activităţi pentru casă şi familie astăzi, nativi Gemeni. Vă este recomandat să fiţi mai încrezători şi să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. 

Articolul continuă după reclamă

Racii simt nevoia de schimbare.Spre seară sunt invitaţi la o petrecere şi este ocazia perfectă să cunoască persoane cu care vor lega prietenii strânse. 

Leii iau decizii importante în această dimineaţă care le vor da peste cap tot programul zilei. Sunt sfătuiţi să îşi asculte intuiţia. 

Relaxarea este cuvântul ce va domina ziua Fecioarelor. Este o zi potrivită pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. 

O sumă considerabilă de bani le va intra astăzi în buzunare Balanţelor. Apar însă ceva probleme de sănătate pe care nu ar trebui sa le neglijeze. 

Scorpionii vor avea parte azi de momente plăcute alături de partenerul de viaţă. De asemenea,este o zi favorabilă relațiilor familiale. 

Daţi dovadă de mult curaj astăzi, nativi Săgetători! Ar fi bine sa ţineți cont şi de sfaturile unei persoane mai în vârstă. 

Capricornii nu stau foarte bine la capitolul financiar. Indicat ar fi să îşi caute o nouă sursă de venit. 

Ziua Vărsătorilor începe cu mult entuziasm si optimism. Dupa-amiaza plănuiesc o călătorie mai lunga cu persoana iubita. 

Iar Peştii ar trebui sa acorde mai multă atenţie celor apropiaţi. Sunt predispuși la greşeli si există riscul sa piardă mai mulţi bani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei: 8 iunie 2017