Antena Meniu Search
x

Mini-vacanţa de Rusalii, un nou 1 mai pentru hotelierii de la Marea Neagră. Pe litoral se fac ultimele pregătiri

În vacanţa de Rusalii, hotelierii de pe litoral cred că vor avea încasări la fel de mari ca în vacanţa de 1 Mai.

Vezi și

În vacanţa de Rusalii, hotelierii de pe litoral cred că vor avea încasări la fel de mari ca în vacanţa de 1 Mai.

Percepţia asupra vremii este diferită de la om la om. Unora, de exemplu, le este cald la mare, deşi e înnorat. Iar ieri, spre exemplu, au fost în jur de 18 grade Celsius şi lumea s-a dezbrăcat la bustul gol, iar câţiva au intrat şi în apă.

Bugetarii urmează să primească începând cu 1 iulie câte un tichet de vacanţă în valoare de 1.450 de lei.

Românii abia aşteaptă vouchere de vacanţă pentru a putea veni la mare. Odată cu ele vin şi câteva obligaţii. Printre ele, este aceea că tichetul nu trebuie înstrăinat altfel ar putea fi amendaţi.

Oricum, oferte la malul mării sunt destule.

"Pentru perioada de Rusalii am pregătit un pachet cu 3 nopţi de cazare cu mic dejun şi prânz inclus, acces la SPA şi terapii. Tariful pachetului este de 2.190 de lei de pachet, pentru două persoane", spune o recepţionistă.

"Suntem pregătiţi şi în Deltă şi pe litoral. Bineînţeles, Mamaia şi Vama Veche sunt cele mai solicitate, pe lângă cele din Deltă.

Sunt pregătite variante de două nopţi, de trei nopţi, de patru nopţi, pentru că avem o mini-maxi vacanţă de Rusalii. Pe litoral, avem o şansă să avem un al doilea 1 mai, ne pregătim să avem încasări la fel de mari ca în weekendul de 1 Mai", spun hotelierii.

Cei care vin la mare cu bani puţini, trebuie să ştie că nu vor locui în lux. Într-o cameră de hotel de o stea, vor găsi condiţii decente şi vor plăti cam 100 de lei pe noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mini-vacanţa de Rusalii, un nou 1 mai pentru hotelierii de la Marea Neagră. Pe litoral se fac ultimele pregătiri