Antena Meniu Search
x

HOŢI DE LEMNE, prinşi la Buzău. Şoferul unei dube a încercat să îi păcălească pe jandarmi

O autoutilitară încărcată cu lemne furate a fost confiscată la Buzău, iar şoferul a fost amendat de jandarmii montani pe care a vrut să-i înşele, prezentând actele de la un alt transport de lemn.

O autoutilitară încărcată cu lemne furate a fost confiscată la Buzău, iar şoferul a fost amendat de jandarmii montani pe care a vrut să-i înşele, prezentând actele de la un alt transport de lemn.

Autoutilitara încărcată cu lemne furate a fost confiscată duminică, iar proprietarul a fost amendat de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Berca, judeţul Buzău, în timpul unei patrule de rutină.

"Patrula de jandarmi a observat aceeaşi autoutilitară încărcată cu lemne trecând pentru a doua oară prin zonă, au oprit-o cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Mânzăleşti, verificând încă o dată avizul de însoţire pentru cantitatea de 2,45 metri cubi de material lemnos şi au confiscat-o", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, lt. Georgiana Nazâru.

Potrivit sursei citate, şoferul a recunoscut că a folosit acelaşi aviz de însoţire şi pentru cel de al doilea transport.

"Jandarmii au confiscat autoutilitara folosită pentru transport, precum şi materialul lemnos, acesta fiind predat Ocolului Silvic Vintilă Vodă, şi au sancţionat persoana în cauză cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform Legii 171/ 2010, art. 19, alin. 1, lit. 1 - 'expedierea şi/sau transportul materialelor lemnoase în mod repetat, în baza aceluiaşi aviz de însoţire"', a arătat sursa citată.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » HOŢI DE LEMNE, prinşi la Buzău. Şoferul unei dube a încercat să îi păcălească pe jandarmi