Antena Meniu Search
x

Aveţi grijă! Hoţii au ieşit deja la colindat

Casa liderului de sindicat al filarmonicii din Arad a fost deja colindată. de hoţi. Omul a plecat aseară să-şi ia soţia de la muncă. A lipsit doar 30 de minute, dar când s-a întors s-a luat cu mâinile de cap.

Vezi și

Hoţii au plecat cu toţi banii şi toate bijuteriile. La fel cum au venit, pe geam. Au deschis tot ce se putea şi au căutat peste tot. Au scos haine.

Mai puţin de o jumătate de oră au avut nevoie hoţii să întoarcă pe dos toate camerele. Au aşteptat să plece proprietarul şi apoi au dat lovitura.

Când s-au întors acasă, proprietarii au crezut că au lăsat un geam deschis. Era prea frig în hol. Dar când au intrat în camere s-au îngrozit.

Soţul femeii bănuieşte că hoţii încă erau în casă când s-au întors acasă. Şi ar fi fugit pe acelaşi geam pe care au pătruns în locuinţă. Fără să-i vadă însă cineva.

Niciun vecin nu a văzut absolut nimic, nimeni nu a auzit nimic.

Acum oamenilor nu le-a mai rămas decât să spere că jefuitorii n-au purtat mănuşi. Poliţiştii au întors şi ei casa pe dos să găsească indicii care să-i ducă la hoţi. Deocamdată însă aceştia sunt liberi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Aveţi grijă! Hoţii au ieşit deja la colindat