Antena Meniu Search
x

Hoţii au intrat în cavoul unei familii din judeţul Gorj

Morţii cu morţii, viii cu lucrurile morţilor! Urmând acest principiu, nişte indivizi din Gorj au spart cavoul unei familii, pentru a fura eventualele bijuterii pe care le-ar mai fi avut asupra lor cei decedaţi

Vezi și

Morţii cu morţii, viii. cu lucrurile morţilor! Urmând acest principiu, nişte indivizi din Gorj au spart cavoul unei familii, pentru a fura eventualele bijuterii pe care le-ar mai fi avut asupra lor cei decedaţi

N-au avut noroc nici măcar de o verighetă. Oricum, înainte de a profana sicriul, trecuseră şi pe la biserica din apropiere. N-au găsit mare lucru. O linguriţă şi un cuţit de tăiat anafura. 

În satul Copăciaosa din Gorj, somnul de veci, e de veci. până îl tulbură cei vii. Mai exact hoţii. Fără frică de cele sfinte, câţiva indivizi au tânjit la bunurile unui bărbat mort de nici un an.

Cavoul încuiat cu lacăt a atras atenţia spărgătorilor. Hoţii au sperat să găsească măcar o verighetă, însă bărbatul decedat nu o mai avea nici pe aceea. O vânduse cu ani în urmă ca să-şi ajute băiatul. Grozăvia a fost descoperită de fiul care a vrut să aprindă o lumânare la căpătâiul părintelui.

În jurul mormântului, poliţiştii ar fi găsit şi şase amprente diferite, spun oamenii din sat. Ba mai mult, cavoul familiei nu ar fi fost singura ţintă a tâlharilor.

Pragul bisericii din apropierea cimitirului a mai fost călcat de hoţi, în urma cu 2 ani. Indivizii au mers nu pentru iertare, ci pentru banii strânşi la pomelnice şi cutia milei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Hoţii au intrat în cavoul unei familii din judeţul Gorj