Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Hotpod: Un altfel de yoga, la 37 de grade

Când credeam că nu mai au ce să inventeze la acest capitol, doi britanici au adus pe piaţă HOTPOD YOGA

Vezi și

Când credeam că nu mai au ce să inventeze la acest capitol, doi britanici au adus pe piaţă HOTPOD YOGA

Totul se întâmplă într-un studio gonflabil care este încălzit la 37 de grade. Noua tehnică de yoga a fost gândită pentru a putea fi practicată oriunde, având în vedere că studioul se umfla şi se desumflă în doar câteva minute.

Conceptul a fost inventat în Londra şi la patru luni de la debutul în Marea Britanie a ajuns şi în România. "Este ca un studio care poate fi transportat foarte uşor dintr-un loc în altul, într-o sală de sport într-o sală de şedinţe mai mare sau chiar în are liber. El se desumflă şi se umflă foarte repede şi crează acest univers special de hotpod yoga", spune Mariana Drăgan, instructor de Yoga.

Lecţiile de hotpod yoga diferă şi ele de cele clasice. "Este un program special conceput într-un studio gonflabil unde există lumină specială, muzică specială, aromaterapie. Se îmbină posturi de rezistenţă, de putere care întăresc corpul cu posturi de relaxare şi echilibru".

O oră de hotpod yoga ajută la detoxifierea organismului şi întăreşte imunitatea. Odată ce această metodă de mişcare şi relaxare este pracţicată cu regulatitate corpul devine mai flexibil şi se bucură şi de alte beneficii în urma exerciţiilor făcute de 37 de grade celsius.

O şedinţă de hotpod yoga ne ajută să eliminăm în medie 700 de calorii şi să ne remodelăm armonios silueta dacă mişcările sunt executate corect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Hotpod: Un altfel de yoga, la 37 de grade