Antena Meniu Search
x

Și-a condamnat prietenii la moarte

Două persoane au murit, iar alte trei au ajuns în braţele medicilor după ce un bărbat de 27 de ani nu a mai putut să stăpânească autoturismul pe care-l conducea

Vezi și

Două persoane au murit, iar alte trei au ajuns în braţele medicilor după ce un bărbat de 27 de ani nu a mai putut să stăpânească autoturismul pe care-l conducea. 

Pe o ploaie torenţială, bărbatul a uitat să ridice piciorul de pe pedala de acceleraţie, iar într-o curbă a derapat şi a intrat într-o maşină de pe sensul opus. El a avut zile, dar cei doi prieteni care-l însoţeau s-au stins înainte să ajungă la spital.

A plecat împreună cu soţia şi cu o colegă medic spre Iaşi, unde urma să aibă loc congresul, dar pe şoseaua de centură a Buzăului s-a trezit din senin cu maşina condusă de tânărul de 27 de ani în faţă.

Tânărul de 27 de ani care a gonit nebuneşte s-a ales cu câteva zgârieturi, dar unul dintre prietenii care-l însoţeau a murit pe loc.

Un alt pasager din maşina care a provocat accidentul era în agonie când au ajuns medicii. Nici el n-a mai putut fi salvat. Şoferul care i-a condus spre moarte este la spital acum. Acolo au ajuns şi cele două femei din cealaltă maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Și-a condamnat prietenii la moarte