Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Și-a rugat un prieten să-i ducă fiica și soția spre moarte

Un bărbat trebuie să-şi îngroape fiica de numai zece ani şi soţia, pentru că l-a rugat pe un prieten să le ducă acasă.

de Redactia Observator

la 17.08.2014 , 09:58

 Un bărbat trebuie să-şi îngroape fiica de numai zece ani şi soţia, pentru că l-a rugat pe un prieten să le ducă acasă. Ar fi făcut un viraj interzis şi a fost lovit de o maşină care circula regulamentar.

Impactul a fost nimicitor pentru Alina şi fetiţa ei de zece ani. Femeia a rămas captivă în ghemul de fiare, iar copila a fost proiectată afară din maşină. Primii care au sărit în ajutorul victimelor au fost ceilalţi conducători auto.

Pompierii au fost cei care au scos-o pe femeia de 37 de ani din maşina distrusă, abia după ce au tăiat bucăţi din caroserie. În timp ce medicii le resuscitau pe cele două victime în ambulanţe, poliţiştii încercau să afle de la cei doi şoferi cum s-a întâmplat accidentul.

Vezi și

După minute bune în care au încercat să le resusciteze, medicii au fost nevoiţi să declare decesul femeii şi al fiicei sale. Bărbatul care a provocat accidentul este acum cercetat pentru omor din culpă.

Mai greu decât verdictul pe care ar putea să-l dea judecătorii a fost însă momentul în care a trebuit să-i spună prietenului său că soţia şi fiica sa sunt moarte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Și-a rugat un prieten să-i ducă fiica și soția spre moarte