Antena Meniu Search
x

IADUL pe DN1, după ce unui bătrân de 73 de ani i s-a făcut rău la volan și a intrat pe CONTRASENS. Familie SPULBERATĂ, copii în ambele mașini!

Un şofer de 73 de ani a fost la un pas să ucidă o întreagă familie, dar şi pe nepoata lui. I s-ar fi făcut rău la volan şi-a intrat cu maşina pe contrasens. A spulberat o altă maşină, în care se aflau un poliţist din Câmpina, soţia şi copilul lor de un an şi jumătate, pe care încercau să îl ducă la medic.

Vezi și

Un şofer de 73 de ani a fost la un pas să ucidă o întreagă familie, dar şi pe nepoata lui. I s-ar fi făcut rău la volan şi-a intrat cu maşina pe contrasens. A spulberat o altă maşină, în care se aflau un poliţist din Câmpina, soţia şi copilul lor de un an şi jumătate, pe care încercau să îl ducă la medic.

Elicopter care, iniţial, aterizase în zonă pentru bunicul copilei. I s-ar fi făcut brusc rău la volan, în timp ce se îndrepta spre Ploieşti. Iar în dreptul localităţii Ciolpani, nu a mai putut controla maşina. Bătrânul de 73 de ani nu a supravieţuit.

Ionuţ, un poliţist din Câmpina, nu a mai avut timp de reacţie. Îşi ducea împreună cu soţia fetiţa de numai un an şi jumătate la un control medical, în Capitală. Toţi trei au fost răniţi grav.

Ionela Lucan, reporter Observator:

Autoturismul în care se afla fetiţa de un an şi jumătate circula regulamentar, dar şoferul în vârstă de 73 de ani, din cauze încă nestabilite, a pătruns pe constrasens şi a provocat impactul frontal.

Popa Sorin, Birou Accidente Ilfov:

Neoficial, avem informaţii că persoana care a produs acest accident ar avea probleme medicale.

În timp ce elicopterul cu fetiţa de 13 ani decola, copilul poliţistului trecea, pentru a doua oară, pe lângă moarte. Ambulanţa care-l ducea la Spitalul Grigore Alexandrescu s-a izbit violent de un gard despărţitor de pe şosea.

Prima ipoteză a poliţiştilor e că bunicul care a provocat accidentul a făcut infarct la volan. Nu se ştie exact când făcuse ultimul control medical. Potrivit legislaţiei în vigoare, poate chiar şi acum 10 ani.

Numai anul trecut, aproape 370 de accidente rutiere au fost provocate de şoferi cu vârsta de peste 70 de ani. Peste o sută de oameni au murit nevinovaţi. Tot anul trecut, un proiect de lege propunea modificarea legislaţiei rutiere. Vârstnicii urmau să-şi fac analizele anual. Proiectul a rămas însă doar la nivel de iniţiativă.

Trebuie să citești și aceste articole!

CE CRUZIME FEROCE! Intenționând să se OMOARE, o fată de 14 ani, din Prahova, a vrut SĂ MAI IA CU EA DOUĂ SUFLETE NEVINOVATE

Bătaie la Pitești, între un șofer de TIR și CINCI POLIȚIȘTI. Bărbatul s-a bătut cu ei până a leșinat (VIDEO)

MAREA NU IARTĂ! Tată IZBIT de stabilopozi după ce a fost SMULS de valuri de lângă SOȚIE și COPIL, la Eforie. A murit înecat, sub ochii plini de groază ai propriei familii

Sorin a fost ÎNMORMÂNTAT în ziua în care s-ar fi bucurat de media 9 la BAC. Băiatul și-a dat ultima suflare sub roțile unei cisterne, împreună cu tatăl său

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » IADUL pe DN1, după ce unui bătrân de 73 de ani i s-a făcut rău la volan și a intrat pe CONTRASENS. Familie SPULBERATĂ, copii în ambele mașini!