Antena Meniu Search
x

Video Iaht de lux pentru turiştii români de Paşte: Experienţă unică pe litoralul românesc

Paştele vine cu croaziere de vis pentru români! Primul iaht din ţara noastră care poate găzdui o mie de persoane va face şi câte două plimbări pe zi.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.04.2021, 17:56

Vezi și

Este vorba de o experienţă unică pe litoralul românesc. Prima astfel de experienţă va fi joi, prima croazieră de la ora 16.00 la ora 21.00 pentru ca turiştii care sunt la bord să se poată bucura de apus.

Apoi, vor mai fi două croaziere pe data de 1 mai, dimineaţa şi seara, iar ultima astfel de experienţă va luni, atunci când turiştii se vor putea bucura de o croazieră pe înserat. 

Club plutitor la mare de Paşte

Organizatorii spun că toate normele de siguranţă vor fi respectate: mască, distanţare. Terasele sunt foarte generoase, pereţii şi tavanele sunt retractabile tocmai pentru ca turiştii să fie în siguranţă. O astfel de investiţie uriaşă de peste 10 milioane de euro a fost gândită pentru revitalizarea afacerilor.

Ştim foarte bine că anul trecut cluburile au fost închise, aşa se va întâmpla şi în perioada următoare, aşadar acest iaht a fost gândit ca un club plutitor, însă până când normele vor permite se vor organiza doar croaziere.

Vor fi surprize şi coctailuri personalizate, astfel încât experienţa la bord să fie una de neuitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Iaht de lux pentru turiştii români de Paşte: Experienţă unică pe litoralul românesc