Antena Meniu Search
x

Meteorologii au anunţat când începe să se încălzească vremea. Până atunci, de joi va ninge din nou abundent

Pentru a doua oară în interval de o lună, în Bucureşti se vor închide şcolile din cauza vremii extreme. Vineri, elevii şi preşcolarii vor sta acasă.

Vezi și

Pentru a doua oară în interval de o lună, în Bucureşti se vor închide şcolile din cauza vremii extreme. Vineri, elevii şi preşcolarii vor sta acasă. Se anunţă ninsori puternice şi viscol, iar în toată ţara va părea că se apropie Craciunul, nicidecum Paştele.

De mâine, în Bucureşti, va fi şi mai frig, sunt şanse mari să apară din nou ploaia îngheţată, iar vântul va sufla cu putere. De joi, va ninge abundent, iar grădiniţele, şcolile şi liceele vor fi închise vineri, a decis primăria Capitalei. 

Şi fără viscol, traficul a fost astăzi de coşmar atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni.

Firmele de deszăpezire au fost somate de municipalitate să cureţe străzile secundare şi trotuarele din Capitală. 

Pe acelaşi subiect

În judeţul Sibiu, un tir s-a răsturnat pe şosea şi a blocat traficul câteva ore. Unsprezece trenuri au fost anulate din cauza chiciurei depuse pe firele de înaltă tensiune. Probleme au fost şi la Dej şi în Caraş-Severin. 

Unii au găsit, însă, şi haz în tot necazul situaţiei. Cum a făcut-o acest bărbat, care s-a dat cu placa, tras de o maşină, pe un drum necurăţat de zăpadă.

Prognoza meteorologilor nu este optimistă, cel puţin pe termen scurt.

Abia de pe 26 martie va începe să se încălzească, spun meteorologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Meteorologii au anunţat când începe să se încălzească vremea. Până atunci, de joi va ninge din nou abundent