Antena Meniu Search
x

Iasi: O echipa de pompieri au distrus o masina care nu avea, de fapt, nicio defectiune

Mare atentie la ce dotari alegeti pentru masina! Din cauza unui sistem modern de incalzire, un barbat s-a ales cu autoturismul distrus de catre... pompieri!

Vezi și

Sistemul ii incalzea automat interiorul, in fiecare dimineata. Dar o vecina binevoitoare a vazut abur iesind de sub capota si a chemat pompierii pe loc. Minute in sir s-au chinuit sa distruga masina, cu o ranga, ca sa descopere ce i-a alertat de fapt! Urmariti imagini incredibile. Din Romania mereu surprinzatoare!

Pasul 1. Se scutura bine masina. Pasul 2. Daca nu merge scuturata, se foloseste o ranga. Pasul 3. Se insista pana cand capota geme a dezastru. Pasul 4. Cineva verifica totusi clapeta care tine capota prinsa.

Dar nu se gaseste nicio solutie. Asa ca se trece la. Pasul 5. Se iau mai multe rangi si se indoaie bine capota. Desi nu e urma de foc, situatia e inca ingrijoratore pentru cei cinci pompieri. Asa ca se trece la Pasul 6. Se baga furtunul sub capota.

Dupa patru minute, misiune indeplinita! “Am intervenit cu o autospeciala si am ridicat capota, unde intr-adevar s-a confirmat ca iesea fum”, spun pompierii. Stupoare. Nefericitul proprietar, care a nimerit in timpul desfasurarii de forte, nu e de acord cu varianta.

 “Nu se poate asa ceva! Spuneti-mi si mie cine imi plateste paguba asta!”, spune, disperat, omul. Omul a lamurit si misterul. Fumul era doar abur de la instalatia care ii incalzea masina programat, in zilele geroase.

Barbatul spune ca nu e prima data cand vecinii au chemat pompierii pentru masina lui. “Am venit pur si simplu, era politie, erau pompieri si o zis domnule unul dintre ei a intrebat ‘Aveti sirocol pe masina?’. Zic ‘Da’. ‘Haideti mai sa mergem ca nu are rost’!"

Proprietarul masinii e hotarat sa-si recupereze paguba. Are doar asigurarea obligatorie, iar daca nu se gaseste un vinovat, va fi nevoit sa-si plateasca toate reparatiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Iasi: O echipa de pompieri au distrus o masina care nu avea, de fapt, nicio defectiune