Antena Meniu Search
x

Iasi: Taximetrist sugrumat de un client cu un cablu

Clipe de teroare azi noapte, pentru un taximetrist din Iasi! Un client ar fi incercat sa-l sugrume cu un cablu, intr-o zona marginasa a orasului

Vezi și

Era aproape de trei dimineata. Barbatul cerea sa fie dus celalalt capat al orasului, langa o manastire. In taxi, a dat cateva telefoane. Nimic neobisnuit. Atacul s-ar fi produs brusc.

“M-a strans de gat cu o sarma. De-abia am reusit sa-l iau de la gat!”, a marturisit soferul. A inceput lupta. Cu cablul strans in jurul gatului, taximetristul a reusit totusi sa se indeparteze de masina, dar pericolul nu trecuse. Agresorul a blocat portierele si-a fugit cu masina. “Stia si zona, nu putea sa ma salveze nimeni”, a spus taximetristul.

Un martor a chemat politia. Victima nu a putut sa-i ajute prea mult pe agenti. Nu a putut sa le spuna decat ca individul are in jur de 30 de ani si nu parea baut sau drogat. “Autoturismul a fost depistat pe raza municipiului Iasi. Exista un cerc de suspecti in cauza, iar cercetarile continua”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Agresorul nu a fost gasit. In urma lui, in masina, au ramas o manusa si punga de plastic plina de cabluri. De ele se folosesc acum politistii, in ancheta deschisa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iasi: Taximetrist sugrumat de un client cu un cablu