Antena Meniu Search
x

Video Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Nectarie, adusă de la Muntele Athos, a ajuns în Sibiu: "Dumnezeu face minuni"

Bucurie mare pentru credincioșii din Sibiu. Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Nectarie a fost adusă de la Muntele Athos la o biserică din oraş. Alături de icoana Sfântă au fost aduse și Crucea Maicii Siluana, Fesul Sfântului Porfirie, dar și o icoană care a scăpat neatinsă dintr-un incendiu devastator.

de Andrei Naiţă

la 23.06.2021, 17:50

Vezi și

Sfântul Nectarie este cunoscut ca fiind protectorul bolnavilor. De-a lungul timpului, rugăciunile credincioșilor au fost răsplătite cu vindecări miraculoase, cel puţin asta spun oamenii care vin să se închine la icoana sfântului. 

"Dintotdeauna am venit de câte ori au adus icoane făcătoare de minuni şi am trăit minuni. Mergea în cârje şi la două săptămâni după ce a venit a mers într-o cârjă şi pe parcurs a lăsat cârjele".

Cătălin Dumitrean, preot: "A venit la Sibiu un caz de cancer din Turnu Severin, un credincios care era într-o fază destul de avansată, după operaţii şi chimioterapie, iar astăzi este sănătos". 

Reporter-credincioasă: -"Dumnezeu face minuni.

Pe acelaşi subiect

-Acesta să fie semnul că minunile există?

-Da, da, întotdeauna. Tebuie să credem".

Alături de icoana făcătoare de minuni au fost aduse la biserica din Sibiu și alte daruri sfinte. Printre ele, o icoană care a scăpat intactă dintr-un incendiu devastator. 

Minunile făcute de icoane

"Din acel incendiu în casa respectivă nu s-a mai ales nimic decât praful şi cenuşa. Efectiv icoana este un miracol. Vedeţi aici urmele cum a scăpat din incendiu şi vă rog să mă credeţi că icoana nu a fost dată cu nicio răşină care să o protejeze sau ulei. Ea a vindecat un olog, un om care avea o paralizie într-un picior şi care acuma merge pe picioarele sale". 

În biserică au mai fost aduse o cruce care i-a aparținut maicii Siluana, dar şi fesul purtat de Sfântul Porfirie.

"Fes care de multe ori îl punea pe creştetele bolnavilor şi ale ucenicilor săi, al copiilor bolnavi care se vindecau". 

Icoana Sfântului Nectarie împreună cu cea a Maicii Domnului neatinsă de foc vor rămâne la biserica din Sibiu până luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Nectarie, adusă de la Muntele Athos, a ajuns în Sibiu: "Dumnezeu face minuni"