Antena Meniu Search
x

Ilie Vonica, plâns de un oraș!

Un oraş întreg îl plânge pe milionarul Ilie Vonica, cel care şi-a luat viaţa după ce soţia a ajuns după gratii. Sute de oameni au trecut pe la căpătâiul doctorului, iar capela din centrul oraşului a fost loc de rugăciune.

Vezi și

Un oraş întreg îl plânge pe milionarul Ilie Vonica, cel care şi-a luat viaţa după ce soţia a ajuns după gratii. Sute de oameni au trecut pe la căpătâiul doctorului, iar capela din centrul oraşului a fost loc de rugăciune 

Singura care lipseşte e chiar soţia pe care iubit-o atât de mult şi care e încă în arest. Abia mâine, cu o zi înainte de funeralii, va afla dacă îşi poate conduce partenerul de-o viaţă pe ultimul drum. 

Situaţia dramatică putea fi însă evitată. În orice moment, conducerea arestului Capitalei poate numi o escortă care să o ducă pe Daniela Vonica la sicriul soţului ei, la Sibiu. Nu există nici o lege care să interzică asta!

Ilie Vonica a murit marţi, după ce s-a aruncat de pe terasa casei sale din Sibiu. Înmormântarea celui mai bogat om din Sibiu a fost programată duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ilie Vonica, plâns de un oraș!