Antena Meniu Search
x

Imagini de la accidentul din Ruginoasa. Bucăți din cele două autocamioane s-au împrăștiat pe șosea (Video)

Imagini dramatice au fost filmate la câteva minute după impactul între cele două autocamioane, la Ruginoasa, în Iași. Ca prin minune, salvatorii i-au găsit pe cei doi șoferi în viață și i-au transportat de urgență la spital.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2020, 13:32

Imagini de la accidentul din Ruginoasa. Bucăți din cele două autocamioane s-au împrăștiat pe șosea Vezi și
  • Salvatorii de la ISU au găsit două victime, șoferii de pe autocamioane, care au supraviețuit impactului și au fost trimise de urgență la spital.
  • Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri și deviat pe artera Mogoșești-Mircești-Strunga -DJ 208-DN 28.

Bucăți din cabinele celor două autocamioane implicate în accident s-au împrăștiat peste tot pe șosea și în curțile oamenilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, joi, că pe DN28A Târgu Frumos-Pașcani, în localitatea Ruginoasa, județul iași, a avut loc un impact frontal între două autocamioane.

Acolo, salvatorii de la ISU au găsit două victime, șoferii de pe autocamioane, ce au fost transportate la CPU Pașcani, stabile hemodinamic cu diferite contuzii. 

Au fost transportate de 1 echipaj SAJ cu medic, iar cealaltă victimă cu echipajul de prim ajutor calificat (fără medic). 

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri și deviat pe artera Mogoșești-Mircești-Strunga -DJ 208-DN 28.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imagini de la accidentul din Ruginoasa. Bucăți din cele două autocamioane s-au împrăștiat pe șosea (Video)