Antena Meniu Search
x

IMAGINI dramatice: 56 de femei, bărbaţi şi copii, aflaţi într-o barcă supraaglomerată, salvaţi de poliţiştii români (VIDEO)

56 de femei, bărbaţi şi copii, toţi refugiaţi străini, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră români de pe nava maritimă de patrulare MAI 1102 a Gărzii de Coastă, aflați în misiune în Grecia, în cadrul Operaţiunii Maritime Comune „EPN POSEIDON SEA”.

56 de femei, bărbaţi şi copii, toţi refugiaţi străini, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră români de pe nava maritimă de patrulare MAI 1102 a Gărzii de Coastă, aflați în misiune în Grecia, în cadrul Operaţiunii Maritime Comune „EPN POSEIDON  SEA”.

Refugiaţii din ţări precum Irak, Palestina, Algeria, Kuweit și Tunisia se aflau pe o ambarcațiune de mici dimensiuni, supraaglomerată, în apele Mării Egee.

Echipajul navei Gărzii de Coastă a intervenit, conform procedurilor legale, pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate. După evaluarea situației la fața locului (supraaglomerarea ambarcațiunii și riscul de a se scufunda, precum și posibilitatea ca persoanele să intre în șoc hipotermic), polițiștii de frontieră au transbordat pe nava Gărzii de Coastă 56 de persoane (31 bărbați, 15 femei și 10 copii).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrătorii români au acordat persoanelor salvate asistență și hrană, anunţă Poliţia de Frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI dramatice: 56 de femei, bărbaţi şi copii, aflaţi într-o barcă supraaglomerată, salvaţi de poliţiştii români (VIDEO)