Antena Meniu Search
x

VIDEO EXCLUSIV! IMAGINI DRAMATICE de la înmormântarea Denisei: Mama artistei își conduce fiica pe ultimul drum, înconjurată de zeci de bodyguarzi

Mii de oameni au venit s-o conducă pe Denisa pe ultimul drum, familia artistei luand decizia de a angaja numeroși bodyguarzi pentru ca nimic sa nu afecteze procesiunea.

Mii de oameni au venit s-o conducă pe Denisa pe ultimul drum, familia artistei luand decizia de a angaja numerosi bodyguarzi pentru ca nimic sa nu afecteze procesiunea.

Mama Denisei a fost cea care a stat langă masina mortuară, ea fiind inconjurată de zeci de bodyguarzi, in timp ce tatal Denisei a fost ajutat si el pentru a o conduce pe ultimul drum pe fiica sa.

Drumul spre mănăstirea Morunglav, unde a fost oficiata slujba de înmormântare, a fost acoperit în întregime cu petale de trandafiri.

Denisa Răducu a fost înmormântată la ea acasă, la Ştefăneşti-Vâlcea, în curtea Mănăstirii Morunglav.

Cântăreata a pierdut lupta cu moartea duminică dimineaţă, după ce, în ultimele 5 luni, a trăit un chin. Fata a sperat până în ultima clipă că se va întoarce pe scenă, la publicul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » VIDEO EXCLUSIV! IMAGINI DRAMATICE de la înmormântarea Denisei: Mama artistei își conduce fiica pe ultimul drum, înconjurată de zeci de bodyguarzi