Antena Meniu Search
x

Noi imagini de la Pasajul Ciurel, din București, care ar urma să fie inaugurat sâmbătă (Video)

O informaţie utilă şoferilor care circulă între cartierele Militari şi Grozăveşti este aceea că, de sămbătă, vor putea merge pe noul Pasaj Ciurel. Odată cu această inaugurarea sperăm că se va fluidiza şi traficul pe Şoseaua Virtuţii, una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 17.09.2020, 19:58

Vezi și
  • Proiectul pentru Pasajul Ciurel a fost demarat în urmă cu 10 ani.
  • Pasajul ar urma să fluidizeze traficul de pe Splaiul Unirii și Șoseaua Virtuții.
  • Cele mai importante subiecte ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Fluidizarea traficului a fost principalul obiectiv al acestui proiect. Este, de altfel, unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură rutieră din Capitală, după Pasajul Basarab.

Ar fi trebuit să se fluidizeze traficul din zona de vest a Capitalei însă, din momentul în care pasajul va fi dat în folosință, ar urma să se fluidizeze doar traficul din zona Splaiul Unirii și de pe Șoseaua Virtuții.

Asta și pentru că este vorba doar despre un prim tronson din proiectul inițial. Este vorba despre un pod de aproximativ un kilometru, pod pentru care s-a muncit mult timp și unde termenele au fost, evident, depășite.

În urmă cu 10 ani a început acest proiect, abia anul trecut s-a turnat primul strat de asfalt, iar anul acesta, în septembrie, respectiv sâmbătă, podul va fi inaugurat.

Pentru celelalte tronsoane ale proiectului încă nu s-au semnat contracte, iar pe perioada în care s-a lucrat la acest pasaj, în București s-a construit foarte mult, așa că este posibil ca ulterior să fie schimbate planurile pentru acest proiect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini de la Pasajul Ciurel, din București, care ar urma să fie inaugurat sâmbătă (Video)