Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile filmate în România. Oraşul în care străzile arătau ca în centrul Veneţiei, după o furtună (FOTO + VIDEO)

A turnat cu găleata în multe zone din ţară, inclusiv în Bucureşti, însă imaginile surprinse la malul mării, în Constanţa, ne lasă cu gura căscată.

A turnat cu găleata în multe zone din ţară, inclusiv în Bucureşti, însă imaginile surprinse la malul mării, în Constanţa, ne lasă cu gura căscată.

Codul portocaliu a adus averse cu tunete şi trăsnete, iar în anumite localităţi, grindina a făcut prăpăd.

În urma ploii torenţiale, mai multe intersecţii din Constanţa şi Brăila au devenit lacuri de netrecut. La Galaţi, câţiva copaci loviţi de fulgere s-au prăbuşit peste mai multe maşini.

Alerta a fost dată la ora 06.40, când litoralul a intrat sub un cod portocaliu. A fost rupere de nori şi s-a pornit o ploaie torenţială însoţită de fulgere şi tunete.

În timp ce în oraş mai multe bulevarde începeau să fie închise de autorităţi pentru a nu mai lăsa maşinile să intre în apa care atingea uneori şi un metru adâncime, în Portul Constanţa o rafală de vânt a pus la pământ o macara în Şantierul Naval.

Abia la ora 08.00, când s-a mai luminat, au început să se vadă efectele potopului. Mai că aveai impresia că te afli în Veneţia, şi nu în Constanţa, un internaut făcând chiar haz de necaz: “Centrul Veneţiei…Pardon, Constanţei. 2016”.

sursa: cyd.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Imagini incredibile filmate în România. Oraşul în care străzile arătau ca în centrul Veneţiei, după o furtună (FOTO + VIDEO)