Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu pedofilul din lift. Mesajul Poliției Române pentru suspect: 'Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!'

Procurorii și polițiștii au dat publicităţii noi imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi minori, într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Nadina Zisu
de Nadina Zisu

la 07.01.2018, 16:44

Procurorii și polițiștii au dat publicităţii noi imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi minori, într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Individul este în continuare în libertate, iar autorităţile fac apel către toţi cetăţenii care ar putea deţine informaţii despre persoana în cauză, să sune la numărul de urgenţă 112.

Bărbatul este în libertate în continuare cu toate că zeci de polițiști sunt pe urmele lui în stradă și împart pliante și poze cu suspectul, iar în mediul online zeci de mii de oameni s-au implicat pentru găsirea pedofilului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fapta care a șocat o țară întreagă s-a întâmplat vineri dimineață, atunci când pedofilul a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, a intrat după ei într-o scară de bloc, iar potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere ale liftului de pe scară, acesta i-a sărutat şi mângâiat pe cei doi micuţi, în vârstă de 5, respectiv 9 ani.

Copiii au ajuns acasă și le-au povestit părinților tot ce s-a întâmplat. Oamenii au verificat camerele de supraveghere din lift și astfel au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Potrivit detaliilor din imagini, bărbatul ar avea vârsta de 45-50 de ani, statura de 1,60-1,65m, purta o geacă gri şi un fes negru pe cap.

Pedofilul din lift, căutat de o țară întreagă

Astăzi, polițiștii și procurorii au dat publicităţii noi imagini cu agresorul copiilor, surprinse pe alte 25 de camere video din zonele apropiate locului în care a fost comisă fapta.

Magistraţii fac un apel către toţi cei care ar putea deţine informaţii de interes despre individ.

De asemenea, procurorii au anunțat că au extins cercetările în acest caz.

"În ziua de 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din   cadrul Poliţiei Capitalei  au   preluat   efectuarea   urmăririi   penale   în   cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie. În acest context, au  fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins - 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării. În ziua de 6 ianuarie cei doi minori au fost examinaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici". Totodată, sunt verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului, activitate prioritară şi în perioada următoare .În acest sens, vă punem la dispoziţie alte imagini obţinute pe parcursul cercetărilor şi adresăm în continuare rugămintea ca persoanele care deţin informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Tot astăzi, părinții copiilor au mers cu fetița de 5 ani la Institutul de Medicină Legală pentru o consultație. Astfel, medicii legiști au descoperit că fetița nu a fost violată de pedofilul care a agresat-o în lift.

Mama copilei a povestit în exclusivitate pentru reporterii Observator și Antena 3 că în ultimele două zile a primit sute de telefoane de la oameni dispuși să vină în București pentru a-l căuta pe suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini cu pedofilul din lift. Mesajul Poliției Române pentru suspect: 'Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!'