Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Călăraşi. Un bătrân se târăşte în genunchi în faţa unităţii (Video)

Un bătrân a fost filmat în timp ce se târăşte în genunchi în faţa unităţii. Cel care a filmat şi a postat clipul pe internet susţine că aşa a fost omul externat. Managerul spitalului spune, însă, că bărbatul a refuzat atât internarea, cât şi ajutorul.

Vezi și

Un bătrân a fost filmat în timp ce se târăşte în genunchi în faţa unităţii. Cel care a filmat şi a postat clipul pe internet susţine că aşa a fost omul externat. Managerul spitalului spune, însă, că bărbatul a refuzat atât internarea, cât şi ajutorul. Oricum, o anchetă a fost deschisă în unitatea medicală. Iar imaginile, devenite virale, au stârnit nenumărate controverse.

În faţa spitalului de urgenţă din Călăraşi, un bărbat traversează strada târâş. În genunchi şi cu ajutorul unei singure mâini. Lângă el, un infirmier cu un cărucior îl priveşte. Apoi se îndepărtează. 

Imaginile şocante au fost postate pe Internet de un bărbat care susţine că bolnavul din imagini tocmai fusese externat. Sute de oameni au reacţionat.

Conducerea spitalului recunoaşte că omul din imagini abia ieşise din camera de primiri urgenţe. Însă trasmite că pacientul a refuzat ajutorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La o oră de la apariţie, imaginile au fost distribuite de sute de ori. Este revoltă pe reţelele de socializare, iar oamenii cer anchetă. 

În cazul în care se va dovedi că angajaţii spitalului sunt vinovaţi, autorităţile promit că sancțiunile vor fi drastice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Imagini revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Călăraşi. Un bătrân se târăşte în genunchi în faţa unităţii (Video)