Antena Meniu Search
x

Un jandarm a lovit fără milă un bărbat beat, pe care-l trântise la pământ, la Cluj

Imagini revoltătoare care l-ar putea lăsa şomer pe un jandarm din Cluj. Subofiţerul a fost filmat în timp ce loveşte cu bocancii, înjură şi jigneşte un bărbat. Victima era în evidentă stare de ebrietate şi abia se putea ţine pe picioare.

de Redactia Observator

la 02.02.2020, 21:47

Vezi și

Imagini revoltătoare care l-ar putea lăsa şomer pe un jandarm din Cluj. Subofiţerul a fost filmat în timp ce loveşte cu bocancii, înjură şi jigneşte un bărbat. Victima era în evidentă stare de ebrietate şi abia se putea ţine pe picioare. Asta nu l-a împiedicat pe omul legii să îl pună pe bărbat la pământ şi să-l atace cu violenţă.

Îmbrăcat în uniformă, jandarmul vrea să se asigure că bărbatul trântit la pământ ştie cu cine are de-a face. Deşi omul nu ripostează şi nici nu are putere să se ridice, subofiţerul îl loveşte fără milă, cu bocancul în stomac. 

Scena violentă s-a petrecut într-o staţie de autobuz aflată în faţa gării din Cluj. Jandarmul era în patrulare când a observat două persoane care se băteau. 

Mariana Tecar Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Cluj: "Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să îi despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm."

Pe acelaşi subiect

Furia cu care jandarmul îi răspunde la înjurături îi şochează pe martori. Un trecător încearcă să intervină.

Filmarea se opreşte în momentul în care apare un poliţist. Bărbatul bătut de jandarm a fost dus la secţia din gară. Agenţii au considerat că nu reprezintă un pericol doar pentru că e beat aşa că l-au lăsat să plece. S-a întors însă în staţia de autobuz unde a devenit din nou agresiv şi a încercat să distrugă mobilierul stradal. Aşa că a fost chemată o ambulanţă şi dus la psihiatrie. 

La rândul său, pentru ieşirea violentă jandarmul îşi poate pierde serviciul. Mariana Tecar Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Cluj: "Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare." 

Subofiţerul refuză să comenteze public imaginile. Şefii lui spun că nu a mai avut până acum un comportament agresiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un jandarm a lovit fără milă un bărbat beat, pe care-l trântise la pământ, la Cluj