Antena Meniu Search
x

O femeie care-și terorizează vecinii de ani buni s-a aruncat de la etajul 2, sub privirile îngrozite ale unor elevi (VIDEO)

Un incident șocant a fost filmat la Sibiu. O femeie care are probleme psihice s-a aruncat zilele trecute de la etajul doi al blocului în care locuiește.

Un incident șocant a fost filmat la Sibiu. O femeie care are probleme psihice s-a aruncat zilele trecute de la etajul doi al blocului în care locuiește.

Potrivit oradesibiu.ro, femeia, despre care vecinii susțin că ți terorizează de ani buni, a sărit pur și simplu de la etajul doi al blocului în care locuiește, iar asta sub ochii elevilor de la Colegiul Terezianum.

După ce a strigat în gura mare că a fost jefuită de cei ce erau în curtea liceului, femeia a decis să sară în gol.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

’’S-a aruncat pur și simplu pe geam și spunea că a fost jefuită și că elevii i-au furat averea…’’, a povestit cel care a filmat cu telefonul mobil imaginile de mai jos.

Din fericire femeia nu a fost rănită, ea agățându-se de un cablu în timpul căderii.

Spaima cartierului

Locuitorii blocului de pe strada Râului au depus numeroase plângeri la poliție împotriva acesteia, deoarece femeia aruncă pe geam diverse lucruri pe care le găsește prin casă, strigă la oricine, bate în pereți și chiar intră peste vecinii ei în casă.

Unul dintre vecinii femeii spune că nu mai are liniște de când s-a mutat în garsoniera de lângă. ”De câte ori mă vede începe și țipă. Noaptea bate cu pumnii în pereți, strigă, bate în țevi…e de nedescris ce se întâmplă”. Povestește vecinul femeii. Acesta spune că s-a trezit chiar cu femeia în casă. ”Am venit de la serviciu și nu am încuiat ușa. M-am trezit că a intrat în casă, a venit spre mine cu pumnii, striga că vreau să îi iau pensia”, povestește bărbatul.

Și alți vecini au avut neplăceri. ”Pe un vecin l-a bătut, la propriu. Peste o altă vecină, cu copil mic, a intrat în casă și a dat cu spray lacrimogen”, mai spune sursa citată.

”În anul 2016 au fost trei dosare de cercetare pe numele femeii pentru lovire și alte violențe și amenințare. În unul s-a retras plângerea, iar în celelalte nu au existat dovezi suficiente privind comiterea infracțiunii. Anul acesta se află în cercetare alte trei dosare pe numele aceleași femei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În afară de a instrumenta astfel de dosare, autoritățile sunt legate de mâini în cazuri ca acestea. În astfel de situații, dacă comportamentul este deosebit de agresiv pacientul este dus la Spitalul de Psihiatrie, unde primește tratament. După o perioadă însă este lăsat să plece, iar dacă nu continuă medicația, se ajunge în situația de pe strada Râului. Iar în cazul în care aceste persoane nu au o familie care să le îngrijească, cercul vicios se repetă la nesfârșit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O femeie care-și terorizează vecinii de ani buni s-a aruncat de la etajul 2, sub privirile îngrozite ale unor elevi (VIDEO)