iMapp Bucharest, finalist la AV AWARDS din Londra

De Redactia Observator.
Publicat: 22.10.2020, 12:23.
Actualizat: 22.10.2020, 15:32

Arta este unul dintre domeniile care ne-a apropiat cel mai mult în această perioadă. Artişti din întreaga lume au încercat să aducă un mesaj de solidaritate şi de speranţă la nivel mondial.

Părtaşi la această iniţiativă au fost şi artiştii de la iMapp Bucharest, unul dintre cele mai importante concursuri de video mapping din lume. Ei au creat o campanie internaţională de solidaritate, sub numele "O singură lume, o singură inimă", cu ajutorul artelor vizuale.

Acest proiect a adus iMapp Bucharest pe lista finaliştilor la premiile AV Awards din Londra. Imaginile au fost proiectate în aprilie, atunci când întreaga lume era în carantină.

În mai puţin de două săptămâni, 46 de artiști vizuali din 27 de țări s-au alăturat inițiativei, prin crearea pro bono a unor animații 3D, pornind de la același element – o inimă.

Lucrările au fost reunite într-un singur video, care a fost proiectat simultan, pe faţadele unor clădiri din întreaga lume, din Bucureşti până în Seattle. Datorită acestui eveniment, iMapp Bucharest este acum printre cei opt finalişti internaţionali.

Câştigătorul concursului va fi desemnat prin votul publicului. Termenul limită este patru noiembrie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Sergiu, tatăl călăreț, spune adevărul, după ce a vândut casa din donațiile de la Cătălin Moroșanu! De ce a fost nevoit să ia această decizie
spynews.ro
Mii de militari și polițiști mobilizați, de urgență, lângă București
gandul.ro
`Ne bucurăm să te vedem, boss!` Ion Țiriac, cu un discurs genial în spaniolă, i-a lăsat mască pe oficialii turneului din Barcelona | VIDEO
prosport.ro
A ajuns acasă mai devreme și și-a surprins soția în baie. Când a deschis ușa a încremenit. Ce făcea femeia, fără ca el să știe
redactia.ro
A depășit perioada grea din viața lui, iar acum a devenit tată. Cum arată soția actorului din Home Alone
CaTine.ro
Thalia într-o ipostază inedită. Fotografia care i-a distrat pe fani
tvhappy.ro
La ce cascadorii sunt supuși pacienții, ca să fie urcați cu targa în TIR-urile ATI. IMAGINEA ANULUI
libertatea.ro
Acuzații șocante făcute de un jucător cotat de Dinamo la 4 milioane de euro: „Se dădea la mămicile jucătorilor!”
GSP
”Unde dai și unde crapă!” Șapte muzicieni americani fac furori peste Ocean cu folclor românesc
money.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro
Vedeta care se zbate între viață și moarte. A ajuns să fie desfigurată: "Chipul meu frumos a fost mutilat"
as.ro