iMapp Bucharest, finalist la AV AWARDS din Londra

De Redactia Observator.
Publicat: 22.10.2020, 12:23.
Actualizat: 22.10.2020, 15:32

Arta este unul dintre domeniile care ne-a apropiat cel mai mult în această perioadă. Artişti din întreaga lume au încercat să aducă un mesaj de solidaritate şi de speranţă la nivel mondial.

Părtaşi la această iniţiativă au fost şi artiştii de la iMapp Bucharest, unul dintre cele mai importante concursuri de video mapping din lume. Ei au creat o campanie internaţională de solidaritate, sub numele "O singură lume, o singură inimă", cu ajutorul artelor vizuale.

Acest proiect a adus iMapp Bucharest pe lista finaliştilor la premiile AV Awards din Londra. Imaginile au fost proiectate în aprilie, atunci când întreaga lume era în carantină.

În mai puţin de două săptămâni, 46 de artiști vizuali din 27 de țări s-au alăturat inițiativei, prin crearea pro bono a unor animații 3D, pornind de la același element – o inimă.

Lucrările au fost reunite într-un singur video, care a fost proiectat simultan, pe faţadele unor clădiri din întreaga lume, din Bucureşti până în Seattle. Datorită acestui eveniment, iMapp Bucharest este acum printre cei opt finalişti internaţionali.

Câştigătorul concursului va fi desemnat prin votul publicului. Termenul limită este patru noiembrie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și