Antena Meniu Search
x

iMapp Bucharest, finalist la AV AWARDS din Londra

Arta este unul dintre domeniile care ne-a apropiat cel mai mult în această perioadă. Artişti din întreaga lume au încercat să aducă un mesaj de solidaritate şi de speranţă la nivel mondial.

de Redactia Observator

la 22.10.2020, 15:32

Vezi și
  • Proiectul realizat de iMapp Bucharest se află pe lista finaliştilor la premiile AV Awards, din Londra
  • Câştigătorul o să fie desemnat prin votul publicului

Părtaşi la această iniţiativă au fost şi artiştii de la iMapp Bucharest, unul dintre cele mai importante concursuri de video mapping din lume. Ei au creat o campanie internaţională de solidaritate, sub numele "O singură lume, o singură inimă", cu ajutorul artelor vizuale.

Acest proiect a adus iMapp Bucharest pe lista finaliştilor la premiile AV Awards din Londra. Imaginile au fost proiectate în aprilie, atunci când întreaga lume era în carantină.

În mai puţin de două săptămâni, 46 de artiști vizuali din 27 de țări s-au alăturat inițiativei, prin crearea pro bono a unor animații 3D, pornind de la același element – o inimă.

Lucrările au fost reunite într-un singur video, care a fost proiectat simultan, pe faţadele unor clădiri din întreaga lume, din Bucureşti până în Seattle. Datorită acestui eveniment, iMapp Bucharest este acum printre cei opt finalişti internaţionali.

Câştigătorul concursului va fi desemnat prin votul publicului. Termenul limită este patru noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » iMapp Bucharest, finalist la AV AWARDS din Londra