Antena Meniu Search
x

Imnul statiunii Mamaia, copiat dupa o melodie croata

Tonul petrecerilor de pe litoraul romanesc il dau croatii. Imnul de la Mamaia este un cover al unui hit balcanic care a facut deja furori.

Vezi și

Una e in croata, cealalta in romana. Ce mai conteaza? Cand rasuna in boxe, halbele se golesc, inhibitiile dispar si. Si cam atat. Ingredientele unei nopti albe in Mamaia.

Bereta de marinar, costumul retro de salvamar si tatuajele gratuite cu ancora si timona inca sunt ale Mamaiei. Momentan, scumpe la vedere. Abia pe 15 iunie vor aparea salvamarii din Mamaia in costumele dungate. Timp suficient pentru ca cei care s-au cam delasat in sezonul rece sa se puna in forma.

Daca nici in Mamaia nu mai sunt domnisoare cu forme, atunci unde? Iar de cand nurii sunt la vedere fara niciun fel de menajamente, cealalta idee a sezonului lansata de Radu Mazare ar putea fi accesoriul perfect pentru tinuta topless: tatuajul.

Oricum, vara se anunta fierbinte inca de pe acum. Cu 10.000 de turisti bifati weekend-ul acesta, hotelierii si comerciantii se asteapta deja sa faca bani frumosi si in 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imnul statiunii Mamaia, copiat dupa o melodie croata