Antena Meniu Search
x

Video În calendar primăvară, privelişte de iarnă autentică pe pârtii. Un metru şi jumătate de zăpadă îi aşteaptă pe turişti la Rânca

Iarna nu se lasă dusă de pe pârtie. Un metru şi jumătate de zăpadă îi aşteaptă pe turişti la Rânca, la 1.700 de metri altitudine. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.03.2023, 14:11

Vezi și

Dacă ne uităm în calendar, ar trebui să fie primăvară, însă la cota 1.700 priveliştea este una de iarnă autentică şi iarnă cu de toate. Sunt -7 grade în termometre la Rânca, au fost chiar şi astăzi episoade scurte de ninsoare, a fost şi vânt, apoi soare generos. Munţii înzăpeziţi, pârtiile încă bune pentru sporturile de iarnă au atras în aceste zile la Rânca peste 2.500 de turişti, după calculele pe care le-au făcut cabanierii.

Pe pârtia M1 din centrul staţiunii se schiază în condiţii bune, au confirmat şi turiştii, a nins în ultimele zile şi administratorii domeniului schiabil dau asigurări că turiştii se vor mai putea bucura de schi, snowboarding sau chiar de săniuş, cel puţin trei săptămâni de acum înainte. Unde nu este zăpadă naturală, este artificială, pentru că temperaturile permit să funcţioneze tunurile de zăpadă pe pârtiile din Masivul Postăvarul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » În calendar primăvară, privelişte de iarnă autentică pe pârtii. Un metru şi jumătate de zăpadă îi aşteaptă pe turişti la Rânca