Antena Meniu Search
x

În CUMPLITUL ACCIDENT din Olt a murit un reputat antrenor român de tenis de masă

Bărbatul de 63 de ani mort în accidentul din judeţul Olt era antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României. În momentul accidentului, el se îndrepta spre Mioveni unde urma să participe la o competiţie de tenis de masă.

Bărbatul de 63 de ani mort în accidentul din judeţul Olt era antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României. În momentul accidentului, el se îndrepta spre Mioveni unde urma să participe la o competiţie de tenis de masă.

Bărbatul se numea Mihai Bobocică şi era antrenor de tenis de masă.

El se afla la volanul unui autoturism Seat, iar în urma accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind resucitat la faţa locului. Ulterior, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul Judeţean Slatina, unde a decedat.

Mihai Bobocică era antrenor al lotului Juniori III de tenis de masă şi urma ca în perioada 3-8 aprilie să plece, alături de 12 sportivi şi antrenorul Gabriel Poştoacă, la Câmpulung, într-un cantonament.

În cariera sa sportivă, Mihai Bobocică a antrenat echipa de juniori de tenis de masă a Italiei, fiul său fiind campion în această ţară la acest sport. Bobocică a fost elevul antrenorului emerit Virgil Bălan.

În accidentul din Olt, în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, şi-au pierdut viaţa cinci persoane, iar una a fost rănită, fiind vorba despre şoferul autotrenului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au declarat că patru persoane aflate într-un autoturism Ford au murit, fiind vorba despre o femeie de 32 ani, un bărbat de 38 de ani, precum şi doi copii - un băieţel şi o fetiţă - a căror vârstă nu a fost încă stabilită.

Şoferul autotrenului, în vârstă de 30 ani, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, a fost transportat la spitalul din Slatina.

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, Pădurea Saru, fiind implicate un TIR şi două autoturisme înmatriculate în judeţul Dolj.

Cauza probabilă a producerii accidentului a fost explozia unui cauciuc al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme, potrivit poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » În CUMPLITUL ACCIDENT din Olt a murit un reputat antrenor român de tenis de masă