Antena Meniu Search
x

În închisoare Dan Diaconescu scrie cărţi despre metalurgie

Nu mai face episoade cu Elodia şi nu mai pune în scenă telenovele TV. Dar face opere de artă, piese de mobilier şi scrie cărţi despre metalurgie. Dan Diaconescu, omul senzaţionalului, este un adevărat personaj şi în închisoare

Vezi și

Nu mai face episoade cu Elodia şi nu mai pune în scenă telenovele tv. Dar face opere de artă, piese de mobilier şi scrie cărţi despre metalurgie. Dan Doaconescu, omul senzaţionalului, este un adevărat personaj şi în închisoare

Un lucru îl nemulţumeşte cel mai tare. Vrea un regim de detenţie mai permisiv. 

Dan Diaconescu a pus în scenă telenovele, a regizat seriale tv. În libertate. De trei luni, este în închisoare. Şi acolo este acelaşi Diaconescu. Mai rezervat însă. Gratiile îl împiedică să vorbească despre Elodia sau despre politică. Şi mai este ceva de care se plânge.

Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. Acum a cerut un regim de executare a pedepsei mai permisiv. Judectorii i-au respins solicitarea. Aşa că s-a conformat condiţiilor.

Dar în spatele gratiilor Dan Diaconecu nu munceşte doar cu mintea. Când vine vorba de distracţie, nu mai merge în călătorii exotice şi nici la Vatican. Nu se lasă învins însă. Are de gând să facă plângere la CEDO şi speră că va câştiga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » În închisoare Dan Diaconescu scrie cărţi despre metalurgie