Antena Meniu Search
x

In Mamaia, autoritatile vor sa construiasca doua insule artificiale

Radu Mazare pregateste invazia petrecaretilor cu bani multi, la Mamaia! Primarul recunoaste ca-i plac turistii de weekend, care vin cu amantele, pe litoral si-si golesc buzunarele pe plajele de lux si in cluburi

Vezi și

Radu Mazare imprumuta idei de la bogatii lumii. Seicii au construit un palmier pe apa. Edilul vrea sa ajute natura si turismul cu doua insule in largul Marii Negre. “Una va fi la inceputul statiunii Mamaia si una va fi undeva, in dreptul portului Tomis”, a spus primarul de la malul marii.

Cele doua insule vor gazdui adevarate monumente ale distractiei si opulentei. Nimic nu e prea mult pentru turistii cu bani, care viseaza in timpul saptamanii la distractia din weekend. “Mie imi convine sa vina oamenii patru weekenduri, cate doua-trei zile, in timpul verii. Vin aici, cheltuiesc, vin cu amanta, cu prietenii, pe la cluburi, lasa bani, merg in restaurant”, a precizat Mazare.

Pe drumul spre plaja, turistii chemati de Mazare vor avea ce vedea. Pasarele ca-n Occident, in Dubaiul Europei.

Constructiile vor fi platite cu bani europeni si incep la toamna. La propriu. Cand vor fi gata, spera edilul, turcii vor navali din nou. De data asta, cu multi bani. “Eu stiu la turci si la arabi, ca-s innebuniti, daca vin si au rupt doua nopti in club aici, se intorc saptamana viitoare”, mai considera edilul.

Dar gata cu distractia. Mazare are grija si de arta. Muzica va fi sarbatorita, la Mamaia, cu un festival. Desi parca mai era unul. “Lasa Festivalul de la Mamaia, ca ala e batranicios.Vrem Best Mamaia Music Awards, ceva de genul asta”, sustine Mazare.

Arabii, turcii, dar mai ales romanii se vor putea distra pe insulele lui Mazare abia peste doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » In Mamaia, autoritatile vor sa construiasca doua insule artificiale