Antena Meniu Search
x

Video În Sfântu Gheorghe s-a deschis un pationar acoperit de 1.500 de metri pătrați. Localnicii şi turiştii au stat la cozi

S-a dat startul distracţiei pe gheaţă în Sfântu Gheorghe, unde s-a deschis un pationar acoperit ce se întinde pe 1.500 de metri pătraţi. Pentru că afară e neobişnuit de cald, localnicii şi turiştii au stat la cozi să se bucure de "iarna artificială".  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.12.2022, 21:39

Vezi și

De patinoarul amenajat sub cupola unui balon de mari dimensiuni s-au bucurat  încă din prima zi patinatori de toate vârstele, de la cei care "zboară" pe gheaţă, la cei care sunt la primii paşi. <4.55 imagini cu fetita care se tine de cadru> Nici măcar căzăturile nu au stricat distracţia.

Tinerii au stat la coadă imediat ce s-a deschis patinoarul. Pentru că afară sunt opt sunt opt grade, au vrut să simtă iarna măcar înăuntru.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Patinoarul are o suprafață de 1800 de metri pătrați, iar temperatura, trebuie menținută la zero grade Celsius. 

Două ore de distracție pe patine costă 18 lei, pentru adulți și 12 lei, pentru copii și pensionari. O pereche de patine se poate închiria cu 15 lei. Iar orarul e bine stabilit

Albert Szidonia, director patinoar: În fiecare vineri de la 19 la 21, si sambata si duminica sunt doua programe de la 11 la 13 şi seara de la 19 la 21.

Din cauza unor probleme tehnice, deschiderea patinoarului în aer liber din Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe a fost amânată. Autorităţile speră însă să fie gata până la Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » În Sfântu Gheorghe s-a deschis un pationar acoperit de 1.500 de metri pătrați. Localnicii şi turiştii au stat la cozi