Antena Meniu Search
x

Contractul de închiriere a clubului Colectiv - intact

Noi detalii din ancheta tragediei de la Colectiv ies la iveală. În timp ce zeci de oameni au murit în flăcări, contractul de închiriere a localului a rezistat

Vezi și

Noi detalii din ancheta tragediei de la Colectiv ies la iveală. În timp ce zeci de oameni au murit în flăcări, contractul de închiriere a localului a rezistat. E proba pe care patronii o folosesc în apărarea lor.

Totodată, angajaţii de la ISU, arestaţi preventiv, se afundă din ce în ce mai tare. Intenţionau să ia şpagă pe contract de la proprietarii de la colectiv. Asta l-a făcut pe premierul României, Dacian Cioloş, să reacţioneze.

Atunci, poliţiştii au aflat condiţiile de închiriere a localului. Public numeros însemna profit din vânzarea băuturii şi scutirea de la plata chiriei pentru membrii formaţiei. Problema esenţială era lipsa unei autorizaţii de la isu. Patronii au spus că doi pompieri îi vizitaseră de mai multe ori.

Doi angajaţi ai ISU mergeau constant la club. Nu au luat măsuri împotriva proprietarilor, deşi nu aveau condiţiile de prevenire a incendiilor îndeplinite. Interesul pompierilor nu era însă siguranţa clienţilor. Primul ministru a cerut deja colegilor săi să ia atitudine în vederea prevenirii unor alte tragedii. Şeful Guvernului a solicitat şi o înăsprire a controalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Contractul de închiriere a clubului Colectiv - intact