Antena Meniu Search
x

Înalt Preasfinţitul Teodosie contestă acuzaţiile care i se aduc în dosarul Nazarcea: "N-am dat nicio declaraţie. Nici falsă, nici nefalsă"

Înalt Preasfinţitul Teodosie încearcă din nou să scape de controlul judiciar. Dar şi de acuzaţiile pe care care i le aduc procurorii DNA.

Vezi și

Înalt Preasfinţitul Teodosie încearcă din nou să scape de controlul judiciar. Dar şi de acuzaţiile pe care care i le aduc procurorii DNA.

Arhiepiscopul Tomisului a contestat rechizitoriul în dosarul Nazarcea, în care este acuzat că a prezentat acte false cu scopul de a obține fonduri de la APIA.

Înalt Preasfinţitul Teodosie spune că a contestat acuzația care îi se aduce pentru că el nu a făcut declarații false:

"Am depus contestaţie pentru toate cele aduse în sarcina mea. Şi n-am înţeles declaraţiile false. N-am dat nicio declaraţie. Nici falsă, nici nefalsă. Nu ştiu de unde a apărut această sintagmă de declaraţie falsă. Aşteptăm momentul în care să clarificăm totul atunci când se va fixa termen. Nu am nimic de declarat pentru că, încă, nu este un conţinut.

Nicio declaraţie n-am dat, nu ştiu de unde a apărut în dosar că sunt învinuit de declaraţii false. Nicio declaraţie n-am dat. De aceea, nici la APIA, nici în altă parte, n-am dat nicio declaraţie. Nu există pe semnătura mea nicio declaraţie", a spus Înalt Preasfinţitul Teodosie.

Potrivit avocatului său, rechizitoriul nu se bazează pe dovezi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Înalt Preasfinţitul Teodosie contestă acuzaţiile care i se aduc în dosarul Nazarcea: "N-am dat nicio declaraţie. Nici falsă, nici nefalsă"