Antena Meniu Search
x

Încă un incident la bâlciul de la Giurgiu: Fetiță de 6 ani, izbită de stâlp și aruncată pe jos, după ce chingile trambulinei s-au desfăcut!

Evenimentele neplăcute continuă să se întâmple în Bâlciul de Sfânta Maria, din Giurgiu, informează presa locală.

Încă un incident la bâlciul de la Giurgiu: Fetiță de 6 ani, izbită de stâlp și aruncată pe jos, după ce chingile trambulinei s-au desfăcut!

Evenimentele neplăcute continuă să se întâmple în Bâlciul de Sfânta Maria, din Giurgiu, informează presa locală.

După ce, în urmă cu două zile, o tiribombă se rupea și rănea câteva persoane, o fetiță în vârstă de șase ani a fost rănită, după ce „bunjee jumping”-ul în care se dădea a cedat.

Contactată telefonic, mama fetiței, aflată încă în stare de șoc după cele întâmplate, a povestit, pentru presa locală, cum s-a întâmplat 

„Am fost șocată când mi-am văzut copilul jos. Nu s-a rupt chinga, cum eronat au prezentat alte publicații, ci s-a desfăcut cumva de sus, de unde era agățată. A fost o fracțiune de secundă când mi-am văzut copilul jos, pentru că în secunda imediat următoare cei care manevrau aparatul au prins la loc chinga, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult, au venit la noi și spuneau într-una „e bine fetița, nu? N-are nimic copilul…” ca și cum voiau să inducă faptul că nu s-a întâmplat nimic. Ei nici măcar nu au așteptat să vină autoritățile, din contră, au început să spună că este vina tatălui, că ar fi tras-o prea tare. Eu le-am spus că, dacă tatăl o trăgea prea tare, copilul poate nu se mai ridica de jos. Fata s-a ridicat conștientă, de jos, și a spus că o doare piciorul. S-a speriat, vă dați seama, că acea chingă s-a desfăcut în partea dreaptă, și s-a lovit de marginea trambulinei, și pe urmă a aruncat-o în partea cealaltă, a tras-o spre stânga și a căzut la picioarele unui domn. Nu știu dacă voi face plângere penală, pentru că eu nu am pretenții de daune morale. În schimb, vreau să fac sesizări la ISCIR și la OPC, poate se vor sesiza și domnii să ia măsuri altă dată, când mai vin în localitatea noastră asemenea parcuri de distracții, să aibă totul în regulă, cu toate că am înțeles de la domnii de la Poliție că ar fi avut toate avizele la zi, dar nu știu cât de ok erau…Cert este că pe viitor îmi doresc să nu se mai întâmple și cu alți copii ce s-a întâmplat cu fetița mea. Eu acum îi mulțumesc lui Dumnezeu că este fata bine…Poate, pe o parte, este și vina mea, că am lăsat-o să se dea în chingile alea, dar se mai dăduse și la prânz, și nu fusese nicio problemă. De altfel, eu i-am spus clar că nu o las în chestiile acelea din aer (parașute, avioane etc), dar cred, totuși, că ar fi trebuit făcute niște mici verificări, numai că nimeni nu făcea asta, din contră, băgau copiii unul după altul, pe bandă rulantă… ”, a declarat mama copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Încă un incident la bâlciul de la Giurgiu: Fetiță de 6 ani, izbită de stâlp și aruncată pe jos, după ce chingile trambulinei s-au desfăcut!