Antena Meniu Search
x

Detalii cumplite despre incendiul de la Băilești. Mătușa copiilor striga după ajutor la fereastra închisă de la dormitor

Vecinii dau detalii cumplite despre incendiul de la Băilești. Potrivit acestora, mătușa care se afla cu copiii în dormitor a strigat după ajutor până în ultima clipă, însă nimeni nu a putut ajunge la ei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.09.2020, 16:35

Detalii cumplite despre incendiul de la Băilești. Mătușa copiilor striga după ajutor la fereastra închisă de la dormitor Vezi și
  • Doi copii de 3 și 4 ani, și o femeie de 52 ani au murit marți noapte într-un incendiu care le-a cuprins apartamentul.
  • Pompierii i-au găsit inconștienți și nicio manevră de resuscitare nu a avut succes.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Mătușa care se afla cu cei doi copii în dormitor, la Băilești, a încercat până în ultimul moment să scape de flăcările și fumul gros care au invadat apartamentul. 

Vecinii spun că femeia, care se afla cu cei doi copii de 3 și 4 ani în dormitor, a rămas blocată în cameră alături de copii și a strigat după ajutor până în ultima clipă. 

Mai mult, ea nu ar fi putut deschide fereastra de la dormitor pentru că se blocase. De altfel, și în imaginile postate de vecini pe Facebook se vede că pompierii sting flăcările de pe balconul de la sufragerie, dar fereastra dormitorului este închisă.

Oamenii spun că tatăl copiilor s-a trezit din somn când a simțit fumul și a ieșit pe casa scării să strige după ajutor.

În momentul în care a deschis ușa, flăcările s-au aprins și mai tare și au cuprins holul casei și sufrageria. 

Copiii, care erau în dormitor, au rămas blocați în cameră cu mătușa mamei lor.

Primarul municipiului a dezvăluit pentru Observator că familia avea probleme cu banii și, pentru că le-a fost tăiat curentul, tatăl copiilor a tras un fir de la panoul electric de pe casa scării până în apartament. Improvizația le-a luat viața celor doi copii și femeii care se afla cu ei în casă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Detalii cumplite despre incendiul de la Băilești. Mătușa copiilor striga după ajutor la fereastra închisă de la dormitor