Antena Meniu Search
x

Doi copii și o femeie au murit într-un incendiu, la Băilești, captivi în apartamentul cuprins de flăcări

Doi copii de 3, respectiv 4 ani, și o femeie de 52 ani au murit marți noapte într-un incendiu care a cuprins apartamentul lor situat la etajul al doilea, într-un bloc din Băilești, Dolj.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.09.2020, 10:05

Doi copii și o femeie au murit într-un incendiu, la Băilești, captivi în apartamentul cuprins de flăcări
Doi copii și o femeie au murit într-un incendiu, la Băilești, captivi în apartamentul cuprins de flăcări - Facebook/ISU B-IF
  • Copiii, de 3 și 4 ani, au fost găsiți în stare de inconștiență de pompieri.
  • Incendiul a distrus complet apartamentul de la etajul al doilea în care se aflau femeia și cei doi copii.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Salvatorii au fost alertați în jurul orei 03.44, printr-un apel la 112, cu privire la incendiul care curprinsese un apartament dintr-un bloc de locuințe din municipiul Băilești, strada General Ghenescu.

La locul intervenției au fost trimise imediat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță de la subunitatea de pompieri din localitate, precum și alte două ambulanțe de la serviciul județean de ambulanță, acțiunile de intervenție fiind coordonate de către comandantul subunității de pompieri din municipiul Băilești.

Ajunși la fața locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta generalizat la un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuințe cu patru etaje. 

Femeia și cei doi copii s-au intoxicat cu fum

În apartamentul afectat au fost găsite cele trei persoane, o femeie și doi copii mici, în stare de inconștiență din cauza intoxicației cu fum. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de prim ajutor medical de urgență, cele trei persoane nu au supraviețuit. 

Alți șase locatari deja se auto-evacuaseră din bloc, iar echipajele de intervenție au mai scos în viață alte 10 persoane (7 adulți și 3 copii).

Potrivit ISU Oltenia, cauza probabilă a incendiului în care au murit doi copii și o femeie ar fi utilizarea instalației electrice aferentă clădirii de locuit în mod necorespunzător (conductori electrici improvizați).

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Doi copii și o femeie au murit într-un incendiu, la Băilești, captivi în apartamentul cuprins de flăcări