Antena Meniu Search
x

Incendiu la un cămin de nefamilişti din Sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri

n toiul nopţii, o cameră de la parterul unui bloc de nefamilişti a luat foc, iar un bărbat a suferit arsuri grave pe jumătate din suprafaţa corpului.

Vezi și

A fost panică la un cămin de nefamilişti din Sectorul 1 al Capitalei. În toiul nopţii, o cameră de la parterul clădirii a luat foc, iar un bărbat a suferit arsuri grave pe jumătate din suprafaţa corpului. Este pe patul de spital acum.

Incendiul a izbucnit, după miezul nopţii. O cameră de la parterul căminului de nefamilişti a luat foc, iar fumul i-a trezit din somn pe toţi locatarii. Oamenii au ieşit într-un suflet din case. 

Pompierii au intervenit cu forţe majore. Patru autospeciale, două echipaje de descarcerare şi autoscări dar şi 3 ambulanţe. 

50 dintre locatari au iesit singuri din casa, iar 8 persoane au fost evacuate de salvatori.

Bărbatul se afla în camera care a luat foc şi a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului.  A fost intubat şi transportat, de urgenţă, la spitalul Floreasca. 

Din fericire, flăcările nu s-au extins la celelalte locuinţe. Pompierii vor stabili de la ce a pornit incediul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Incendiu la un cămin de nefamilişti din Sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri