Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu violent la un depozit de butelii, în Prahova. Două dintre victime au suferit arsuri grave

Un incendiu violent a cuprins o construcție și mai multe autoturisme, la un depozit de butelii din localitatea Fântânele, judeţul Prahova.

de Redactia Observator

la 24.07.2021, 22:57

 Echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafața corporală și un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini și picioare. Ambele victime au fost transportate de urgență la spital.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de aproximativ 1500 mp cuprinzând două cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor , un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuința și anexele pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Două dintre victime au fost transportate la spital cu arsuri grave pe mare parte din suprafaţa corpului

La fața locului au fost mobilizate nouă autospeciale de stingere, două containere multirisc, o descarcerare, o ambulanță SMURD şi trei autospeciale de prima intervenție şi comandă cu 51 pompieri.

În urma incendiului au ars  o semiremorcă incărcată cu saci care conţineau ciment, un cap al unui tractor, un camion de 6 tone, 20 de recipiente de 1000 litri combustibili, sediul unei firme cu o suprafaţă de aproximativ 80 mp şi o locuinţă particulară învecinată cu o suprafaţă de aproximativ  60 mp. În cele din urmă, incendiul a fost lichidat de către pompieri.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Incendiu violent la un depozit de butelii, în Prahova. Două dintre victime au suferit arsuri grave