Antena Meniu Search
x

INCENDIU IMENS lângă o piaţă de peşte. 43 de maşini de pompieri participă la intervenţie VIDEO

Un incendiu a izbucnit joi, imediat în apropierea celebrei pieţe de peşte din Tsukiji - cea mai mare din lume -, la Tokyo, însă presa locală nu a anunţat vreun rănit, relatează AFP.

Un incendiu a izbucnit joi, imediat în apropierea celebrei pieţe de peşte din Tsukiji - cea mai mare din lume -, la Tokyo, însă presa locală nu a anunţat vreun rănit, relatează AFP.

Zeci de pompieri luptau cu flăcările la marginea pieţei, într-o zonă în care se află numeroase buticuri şi restaurante.

Un fum gros şi gri se degaja din vechile clădiri de lemn.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Incendiul a izbucnit într-o clădire de trei etaje, către ora locală 16.50 (10.50, ora României), şi a făcut scrum o suprafaţă de aproape 200 de metri pătraţi.

În total 43 de vehicule ale pompierilor au fost trimise la intervenţie, potrivit postului public NHK.

”Am înţeles imediat că era un incendiu”, a declarat pentru AFP Kiyoshi Kimura, patronul unui lanţ de restaurante, care se afla la birou, în apropiere, atunci când s-a declanşat incendiul.

”I-am sunat pe administratori, pentru a evacua toate restaurantele noastre”, a adăugat el.

În iunie, guvernatoarea oraşului Tokyo Yuriko Koike a anunţat că piaţa de peşte, care există acolo de zeci de ani, urmează să fie mutată.

Proiecte în vederea unei mutări datează de mai mulţi ani, iar susţinătorii acestora insistă asupra necesităţii îmbunătăţirii sistemului de refrigerare foarte vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » INCENDIU IMENS lângă o piaţă de peşte. 43 de maşini de pompieri participă la intervenţie VIDEO