Antena Meniu Search
x

INCENDIU într-un bloc din Focșani. Peste 30 de persoane au fost evacuate

Peste 30 de persoane, printre care cinci copii, au fost evacuate, duminică dimineaţă, dintr-un bloc din Focşani

Peste 30 de persoane, printre care cinci copii, au fost evacuate, duminică dimineaţă, dintr-un bloc din Focşani, după ce la subsolul imobilului a izbucnit un incendiu. Patru echipaje de pompierii au intervenit pentru stingerea focului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, citat de Mediafax, un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la subsolul unui bloc de pe strada Longinescu din Focşani.

O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că din scara blocului iese un fum negru şi înecăcios.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani cu două autospeciale de stingere incendii, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la o boxă de la subsol blocului.

Din cauza fumului dens, 32 de locatari, între care şi cinci copii, au fost evacuaţi. Niciuna dintre persoanele evacuate nu a necesitat asistenţă medicală. Incendiul a fost stins de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ o oră. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » INCENDIU într-un bloc din Focșani. Peste 30 de persoane au fost evacuate