Antena Meniu Search
x

Incident periculos la metrou. O bucată de tablă din tavan a căzut pe linia de metrou și a făcut scurtcircuit, în stația 1 Mai

Un incident periculos a avut loc miercuri, la metrou, în stația 1 Mai. O bucată de tablă din tavan a căzut pe linia de metrou. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită însă circulaţia s-a desfășurat cu dificultate pentru aproximativ o jumătate de oră.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.05.2021, 09:48

Vezi și

”Metrorex informează că astăzi, 12.05.2021, începând cu ora 08:03, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate, din cauza unei probleme tehnice apărute la stația de metrou 1 Mai, firul 1”, se arată în comunicatul Metrorex.

Prin urmare, pentru continuarea călătoriilor, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă, între stațiile Gara de Nord 2 – Grivița (firul 1), Grivița – Jiului (fir 2), Străulești – Jiului (firul 1).

Degajări de fum la stația Parc Bazilescu

Mai mulți călători au sesizat fum degajat în stația Parc Bazilescu. 

Pe acelaşi subiect

Echipele specializate Metrorex au intervenit pentru remedierea rapidă a situației.

Directorul Metrorex a confirmat pentru Observator că incidentul de miercuri dimineață a avut loc după ce pe calea de rulare a căzut o tablă din tavan și s-a produs un scurtcircuit. Niciun călător nu a fost afectat, a mai spus directorul Ștefan Paraschiv.

”Facem acum cercetari la fata locului, am recuperat și obiectul. O să revenim cu detalii. E o problema tehnica, într-adevar”, a mai spus Ștefan Paraschiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Incident periculos la metrou. O bucată de tablă din tavan a căzut pe linia de metrou și a făcut scurtcircuit, în stația 1 Mai