Antena Meniu Search
x

Incursiune în capitala mondială a SEXULUI: Cum arată o seară în oraşul cu cele mai multe PROSTITUATE DIN LUME

În oraşul Pattaya din Thailanda, trăiesc 27 de mii de prostituate, una la fiecare al cincilea om, care locuieşte în oraşul de pe coasta estică, vizitat anual, de peste un milion de bărbaţi. Principala atracţie a oraşului, cel mai mare district roşu de pe pâmânt, este ticsit cu bordeluri şi baruri de striptease.

În oraşul Pattaya din Thailanda, trăiesc 27 de mii de prostituate, una la fiecare al cincilea om, care locuieşte în oraşul de pe coasta estică, vizitat anual, de peste un milion de bărbaţi. Principala atracţie a oraşului-cel mai mare district roşu din lume- este ticsit cu bordeluri şi baruri de striptease.

"Băieţii buni se duc în rai, iar cei răi vin în Pattaya", se poate citi pe tricourile destinate turiştilor.

În fiecare an, mai mult de un milion de bărbaţi vizitează resort-ul thailandez, cunoscut drept capitala mondială a sexului.

Oamenii se duc acolo pentru un singur lucru: potrivit datelor raportate de autorităţi, în oraş există peste 27 de mii de prostituate, una la fiecare al cincilea om, care locuieşte în oraşul de pe coasta estică, catalogat drept Sodoma şi Gomora modernităţii.

Pe acelaşi subiect

Reclame luminoase promit show-uri de sex, dansuri la bară, băutură ieftină şi multe altele.

Thailandeze îmbrăcate sumar, împânzesc străzile oraşului, oferind sesiuni de masaj bărbaţilor ce trec pe acolo.

Prostituţia este ilegală în Thailanda, dar în Pattaya, legea este ignorată cu desăvârşire.

În Pattaya există peste o mie de saloane de masaj, cele mai multe dintre ele mascând adevărate bordeluri, scrie The Mirror.

Cu toate acestea, viitorul comerţului sexual din oraş este în pericol.

Anul trecut, prima femeie ministru al turismului din Thailanda, a promis că va eradica turismul sexual şi va redefini ţara, ca o destinaţie prietenoasă pentru femei.

Cei implicaţi în comerţul sexual spun că acesta este benefic pentru economia ţării, activitatea atrăgând milioane de vizitatori plini de bani.

Autorităţile însă, au înteţit raidurile din bordeluri, în urma îngrijorărilor privind angajarea unor prostituate minore şi a  existenţei traficului uman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Incursiune în capitala mondială a SEXULUI: Cum arată o seară în oraşul cu cele mai multe PROSTITUATE DIN LUME