Antena Meniu Search
x

Individul, care a profitat de un caz medical pentru a insela oamenii, umbla liber si nepedepsit

Povestea care urmeaza starneste emotie dar si revolta. Un individ s-a folosit de povestea unei fetite grav bolnava si a strans bani in numele ei. Barbatul e liber. El poate sa se foloseasca in continuare de necazul unora si buna credinta a altora. Nimeni nu e-n stare sa-l gaseasca.

Vezi și

Siretlicul de care s-au folosit raufacatorii este unul simplu. Au preluat povestea reala a Ioanei, bolnava de o forma grava de cancer ocular si au distribuit-o pe Facebook. Au schimbat insa contul in care cei cu dare de mana puteau sa depuna bani pe ntru a ajuta fetita. Fotografia copilei a fost distribuita de peste 19.000 de ori in mai putin de o luna.

Contul in care erau virati banii a fost deschis anul trecut. Exista informatii ca in el au intrat sume consistente, depuse de oameni cu suflet. Au fost insa repede extrase de proprietar. “Contul bancar este deschis pe numele unui barbat , iar contul de Facebook este pe numele unei femei”, a declarat matusa Ioanei, Codruta Brustur,

Hotii se bucura in voie de banii nemunciti si obtinuti printr-o inselaciune crasa. Niciun anchetator nu s-a grabit sa-i gaseasca si sa ii ia la intrebari. Nici la banca n-au dat fuga sa intrebe despre contul in care intrau sumele donate si despre proprietarul lui. Noroc ca reprezentantii bancii s-au autosesizat si au blocat orice activitate a depozitului.

Specialistii ne sfatuiesc ca, atunci cand dorim sa ne ajutam semenii, este bine sa ne luam toate masurile de precautie pentru a nu-i imbogati pe raufactori. “In primul rand sa se asigure ca acel caz e real, ca acele conturi prezentate in anuntul respectiv apartin parintilor, ca banii merg direct acolo, sa se intalneasca cu parintii, sa vorbeasca la telefon”, a sustinut Alina Vasea, de la Fundatia “Salveaza Vieti”.

Ioana Gageanu are nevoie in continuare de ajutor. In prezent, ea este internata intr-o clinica din Germania, impreuna cu parintii.Cei care pot sa o faca, pot depune bani in contul parintilor ei, deschis la ING.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Individul, care a profitat de un caz medical pentru a insela oamenii, umbla liber si nepedepsit