Antena Meniu Search
x

Atentatorul de la Iasi si-a filmat bomba

Individul care a incercat sa arunce in aer o universitate in Iasi s-ar fi plimbat nestingherit prin oras, cu bomba in spate, inainte sa o detoneze. O camera de supraveghere a surprins momentul in care barbatul intra intr-un internet cafe din oras cu acelasi rucsac negru.

Vezi și

Barbatul a filmat pas cu pas tot ce a facut pana luni dimineata. A inregistrat modul in care se ajunge din pesterea lui pana la Iasi si chiar proiectilul pe care voia sa-l arunce in aer. Individul a declarat ca a gasit proiectilul langa pesterea din Carlibaba, acolo unde locuieste.

Omul a explicat in filmulet si de ce a vrut sa detoneze bomba. A spus ca, de 20 de ani, vrea sa publice o lucrare stiintifica, dar "din cauza nesimtirii societatii" nu a reusit sa faca acest lucru, asa ca s-a transformat in terorist.

In acest moment, se afla internat la Spitalul de Psihiatrie Socola, acolo unde, maine, va incepe o expertiza psihiatrica. In functie de rezultatul acesteia, procurorii vor decide daca cer mandat de arestare preventiva sau Oliver Stan ramane internat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Atentatorul de la Iasi si-a filmat bomba